3.7 C
Ljubljana

Redemption – Venom DLC je zdaj na voljo za Marvel’s Midnight Suns

Objavljeno:

2K in Marvel Entertainment sta objavila, da je Redemption, Marvel’s Midnight Suns drugi DLC po izidu, ki vključuje Venom, zdaj na voljo po vsem svetu na Windows PC prek Steam in Epic Games Store, PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

V Redemptionu se Venom, smrtonosni amalgam Eddieja Brocka in nezemljanskega simbiota, pridruži Polnočnim soncem, da bi popravil krivice, ki jih je zagrešil pod Lilithinim demonskim vplivom. Vampirji, ki sesajo kri, so preplavili kanalizacijo pod New Yorkom, vendar se celo ti tresejo od strahu ob pogledu na Venomove kot smole črne kremplje in zobe, ostre kot britev. S pomočjo Polnočnih sonc se Venom bori, da bi ponovno prevzel nadzor nad svojimi dejanji in NYC rešil nemrtve nadloge – toda ko se je osvobodil enega manipulativnega demona, je pritegnil pozornost drugega. Vključeno v Redemption:

  • Nov junak za rekrutiranje: Venom, divji simbiot, ki uporablja 10 edinstvenih sposobnosti junaka.
  • Misije z novo zgodbo: Nadaljujte z bojem proti vampirski grožnji v New Yorku.
  • Nova nadgradnja Abbey: Whisper Web.
  • 3 dodatne preobleke junakov, 7 oblek Abbey in 2 kopalke za Venom.

Venom je rekrutiran z dokončanjem njegove prve misije z zgodbo “The Devil’s Due”, ki jo je mogoče igrati po zaključku misije “Shattering Expectations” na koncu prvega dejanja.

Na bojišču Venom vsako srečanje začne z velikim bonusom za škodo v obliki Ravenousa. Ravenous je edinstvena mehanika za Venom; začne s tremi nizi in vsak kup poveča njegov osnovni napad. Pri uporabi Attack ali Heroic se uporabi en kup Ravenous, ki se nato na vsaki potezi malo ponovno napolni. Zaradi tega je Venom še posebej živahen kot lik – potrebuje skrbno upravljanje vrstnega reda igre, da poveča svoj potencial škode, vendar mu lahko njegove sposobnosti omogočijo, da vzdržuje daljša obdobja intenzivne moči.

Redemption je danes na voljo za Windows PC prek Steam in Epic Games Store, PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

sorodno

najnovejše