5.5 C
Ljubljana

Hotel Renovator: Oglejte si čarobni dotik oblikovalke notranjosti Noze Nozawa iz resničnega sveta v novem videoposnetku za predogled igranja!

Objavljeno:

Hotel Renovator, nova simulacijska igra razvijalcev Two Horizons in Focus Entertainment, ki vam omogoča, da oblikujete hotel svojih sanj, bo 7. marca odprla svoja vrata za osebne računalnike – v notranjost, ki kriči “obnovi me čimprej!” Pred tem pa se lahko naučite vse o svoji novi karieri oblikovalca virtualnih hotelov z resnično notranjo oblikovalko iz San Francisca Nozo Nozawa, ki je igrala igro in oboževalcem dala nekaj koristnih nasvetov o umetnih preobrazbah.

Hotel Renovator – notranja oblikovalka prenovi sobo

Zgodbeni način Hotel Renovator vas popelje na zahtevno pot, da iz hotela, ki se začne kot precej žalostnega videza, ustvarite uspešno poslovno in priljubljeno destinacijo. To lastnino ste podedovali od svojega pogrešanega dedka in med napredovanjem skozi igro boste izvedeli več o skrivnostih njegove preteklosti.

Za bolj brezskrbno izkušnjo vam način Sandbox omogoča, da popolnoma sprostite svoje ustvarjalne instinkte, tako kot to počne Noz Nozawa v današnjem novem videu. Pridružite se ji, ko odkriva neskončne možnosti, ki jih igra ponuja, se odziva, deli nasvete in se znajde kot nalašč za izbiro z več kot 2000 predmeti, od stenskih in talnih plošč do dekoracije in pohištva. Imeli boste veliko možnosti za izbiro med različnimi vzorci in barvami, ki vam bodo pomagale izraziti svoj živahen slog.

Hotel Renovator bo vaši ustvarjalnosti še bolj podivjal, tako da bo ponudil podporo za modifikacije po lansiranju. Pripravite se na ustvarjanje in deljenje edinstvene vsebine, posojanje in črpanje navdiha iz skupnosti podobno mislečih prenoviteljev!

Hotel Renovator izide 7. marca za PC in pozneje letos za PlayStation 5 in Xbox Series X|S.

sorodno

najnovejše