20 C
Ljubljana

Danes je izšel 2D run ‘n’ gun platformer Planet Cube: Edge

Objavljeno:

Firestoke z navdušenjem sporoča, da je njihova akcijska, slikovna 2D platformna igra Planet Cube: Edge razvijalca Sunna Entertainment izšla danes na Steam, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch, kmalu pa bo prišla tudi v Epic Games Store.

Planet Cube: Edge vrže igralce v miren, kockast svet, ki ga moti neznana sila. Medtem ko večina kock teče do najbližjega izhoda, se laboratorijski tehnik Edge s kvadratno glavo odloči rešiti svet s svojimi sposobnostmi streljanja in skokov. V tej hitri platformski akciji z visoko spretnostjo se boste s hitrimi odzivi in neomejenimi ponovnimi rojitvami borili skozi horde vsiljivih sovražnikov. V želji, da bi rešili svet, se bodo igralci znašli v podvodnem znanstvenem objektu, polnem sovražnikov in nevarnosti.

Ep Sunna Entertainment je postavljen na osem, čudovito ročno izdelanih slikovnih nivojih iz slikovnih pik in poln nenavadnih in nepozabnih likov. Planet Cube: Edge je klasična kombinacija enostavnega učenja, a težkega obvladovanja, ki prinaša nekakšen zasvojljiv tok ‘samo še enkrat’.

Planet Cube: Edge – napovednik