5.5 C
Ljubljana

Protodroid DeLTA izide 27. aprila za PC, Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch

Objavljeno:

Danes sta Humble Games in Adam Kareem razkrila, da bo njihova 3D akcijska platformna igra Protodroid DeLTA uradno izšla 27. aprila 2023 za PC prek Steam, Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Oboževalci osebnih računalnikov lahko zdaj v Steamu in Humble Store dodajo igro na seznam želja in zagotovijo, da so pripravljeni na to ljubezensko pismo klasiki od prvega dne izida in se potopijo v živahen svet, poln zahtevnih šefov, različnih orožij, ki jih je mogoče pridobiti, raznolike igralske zasedbe in zgodbe o sožitju med človeštvom in umetno inteligenco.

Protodroid DeLTA – napovednik

Protodroid DeLTA je hitra in tekoča 3D akcijska platformna igra, postavljena v čudovit in upanja poln solarpunk svet, ki vsebuje pisano zasedbo likov, ki jih je treba spoznati, šefe, ki jih je treba premagati, in skrite nadgradnje, ki jih je treba odkriti. Adam Kareem je bil eden prvih razvijalcev, ki je prejel sredstva iz sklada Humble’s Black Game Developer Fund, in bo prvi partner BGDF, ki bo nastopil v okviru Humble Games naslednje leto.

sorodno

najnovejše