3.7 C
Ljubljana

Izvajajte svoje predsedniške dolžnosti v I Am Your President

Objavljeno:

Čas je, da stopite korak naprej in dosežete moč! To je trenutek, ko začnete voditi ta kartonski cirkus in oblikujete svoj krog zaveznikov. Če se usedete za pisalno mizo Resolute Desk, boste morda postali prijazen voditelj največje države na tem planetu, vendar vas to ne reši pred izpolnjevanjem obljub. Ko svojim državljanom poveste, da bodo prvi na Marsu, se morate po najboljših močeh potruditi, da izpolnite obljubo. Politični pritisk se začne krepiti 27. februarja 2023, ko I Am Your President izide na Steamu.

I Am Your President je simulator predsednikovanja s satiričnim pridihom, kjer igralci stopijo v kožo najvplivnejšega človeka na planetu. Politični šah se začne v trenutku, ko sedijo v Ovalni pisarni. Medtem ko gradijo kabinet svojih najbolj zaupanja vrednih zaveznikov, se njihovi sovražniki pripravljajo na napad. Svetovne zadeve in domači nemiri niso edine ovire, s katerimi se morajo igralci soočiti v predsedniški karieri. Zato se pripravite na vladanje in osvajanje, vendar pazite na velikanski rdeči gumb, saj je neumno odštevanje morda le konec sveta.

I Am Your President – napovednik

Država čaka na vsako vašo odločitev in morda ji ne bo všeč, ko se dolgočasite pri izpolnjevanju obljub. Kot predsedniku vam torej ni treba skrbeti za njihovo mnenje. Pomembna je le vaša vizija te države. To je vaš mandat, vaše odločitve in vaša moč vladanja. Ste pripravljeni na izziv?

sorodno

najnovejše