3.4 C
Ljubljana

Izšla je RPG Vendir: Plague of Lies

Objavljeno:

Thunderful in Early Morning Studio z veseljem sporočata, da je Vendir: Plague of Lies zdaj na voljo za iOS in Android pred izidom za PC in konzole pozneje letos. Na podlagi uveljavljenega rodovnika RPG studia Early Morning Studio Vendir ponuja taktičen boj, zasedbo fascinantnih likov, ki jih je treba novačiti in z njimi komunicirati, ter globok svet za raziskovanje.

Izhajajoč iz bogate zgodovine klasičnih iger vlog, Vendir: Plague of Lies v skupinskem boju uporablja potezni sistem za ustvarjanje zanimivih taktičnih bitk. Vašo skupino bo sestavljala zasedba privlačnih likov, ki bodo k zgodbi igre dodali toliko, kolikor prispevajo k vaši sposobnosti v boju, in se vmešavali v vaše pogovore z NPC-ji, da bi ustvarili tapiserijo pogovornih možnosti. To se prilega v razcepljeno pripoved, kjer imajo vaše odločitve dolgotrajen vpliv na zgodbo.

Nekoč veliko kraljestvo Vendir je zdaj pod tiranskim kraljem Elrikom, ki vlada z železno roko, njegove sodbe so ostre in kazni mučne. Ko odkrijeta starodavno prerokbo, ki obljublja konec Elrikove vladavine, se morata dva brata prebiti z enega blatnega konca kraljestva na drugega in s tem na vsakem koraku spodbujati Elrikovo jezo. Izzovite resnico v kraljestvu, ki se utaplja v kugi laži.

Pričakujte, da boste naleteli na zapleteno oblikovan svet, prežet z zgodovino in oživljen skozi skrbno oblikovano vzdušje in zgodbe ljudi, ki v njem živijo. To je svet, v katerem bodo vaše odločitve imele resnično težo in posledice – v pogovoru, bojevanju, ustvarjanju in vseh drugih vidikih te starošolske RPG, ki jo je ustvaril studio z resnično strastjo do tega žanra.

Vendir: Plague of Lies – napovednik

sorodno

najnovejše