4.4 C
Ljubljana

Izboljšava na vseh frontah – velika posodobitev za Achilles: Legends Untold

Objavljeno:

Dark Point Games s ponosom najavlja izdajo posodobitve svoje prve igre, Achilles: Legends Untold. Razvijalci so se osredotočili na uvedbo nove vsebine in izboljšanje obstoječega igranja svoje dinamične RPG, ki jo spremlja mitološko okolje. Različica z oznako 0.3.0 med drugim vključuje izboljšan sistem GAIA (Group AI Action), nove sovražnike, lokacije, sistem izdelave in uničljive predmete.

Achilles: Legends Untold – napovednik

Posodobitev 0.3.0 za Achilles: Legends Untold ponuja igralcem številne nove in izboljšane funkcije, ki bodo v igro zagotovo prinesle dodatno razburjenje in obogatitev. Med novimi funkcijami so izboljšana dejanja GAIA. Sistem Group AI Action omogoča umetni inteligenci, da sodeluje na nove in nepredvidljive načine, edinstvenost te izvirne rešitve je v njenih spontanih ukrepih. Nasprotniki dinamično ocenjujejo situacijo in ukrepajo v skladu s tem, najsi gre za skupno akcijo ali uporabo okolja v svojo korist.

Poleg tega je bil uveden sistem izdelave, ki omogoča ustvarjanje novih predmetov na poti, uničljivih predmetov, iz katerih je mogoče pridobiti vire, pa tudi novih predmetov za metanje – puščice in mine. Igralci se lahko zdaj soočijo z novimi sovražniki, kot so velikanski pajki, smrtonosne rastline in skrivnostni Laestrygonians, predstavljeni pa sta bili tudi dve novi ječi, ki ju je pripravljeno raziskati. Igralci imajo tudi možnost spreminjanja kontrolnih gumbov na igralni plošči in uporabe dveh shem, pripravljenih za uporabo. Tehnologiji FSR in DLSS bosta občutno povečali zmogljivost igre, medtem ko novi predmeti v drevesu veščin omogočajo uporabo več elementov iste vrste hkrati, to je le nekaj od številnih dodatkov in izboljšav, predstavljenih v tej posodobitvi. Igralci bi morali opaziti znatno izboljšanje zmogljivosti, kar jim omogoča, da uživajo v še bolj poglobljenem in tekočem igranju. Vsi popravki in izboljšave so bili narejeni z namenom zagotavljanja najboljše možne igralske izkušnje.

Achilles: Legends Untold je na voljo v Steamu (za omejen čas na voljo s 30% popustom) in Epic Games Store za 19,99 $ / 18,99 EUR.

sorodno

najnovejše