3.7 C
Ljubljana

Filthy Animals: Heist Simulator potrjena za izdajo na PlayStation in Xbox

Objavljeno:

Založnik Green Man Gaming in razvijalci Pewter Games Studios in LoPoly z navdušenjem sporočajo, da bo Filthy Animals: Heist Simulator potrjeno izdana za konzole PlayStation in Xbox poleg različice za osebne računalnike prek Steam Crossplay in Epic Games Store v prvem četrtletju 2023. Več podrobnosti o datumu izdaje bo objavljenih kmalu.

Filthy Animals je smešna in kaotična co-op heist igra za 1-4 igralce. Postanite mutant, ki dela za kriminalnega mojstra Tonyja, ko kradete, se borite, padate in jeste takose, medtem ko poskušate pobegniti s plenom! Rešite uganke, izogibajte se varnostnikom in se prebijajte do zmage.

Oboževalci osebnih računalnikov so pred kratkim imeli nekaj praktičnega časa s preizkusom igranja za več igralcev Filthy Animals: Heist Simulator v Steamu in povratne informacije so bile fantastične. Igra je doživela več kot 50.000 prenosov v 30 državah po vsem svetu, oboževalci pa so povzročili kaos zaradi treh ropov in 50/50 razdelitve tistih igralcev, ki so igrali sami, in tistih, ki so se združili in skupaj sprejeli izzive. Filthy Animals se oblikuje kot obvezen co-op naslov za oboževalce, z že impresivno povprečno oceno 4,2 / 5 (z dodatnimi izboljšavami, dodanimi pred lansiranjem).

Filthy Animals: Heist Simulator – napovednik

Filthy Animals: Heist Simulator je kaotična večigralska igra Heist za 1-4 igralce, ki zajema 8 različnih poglavij s skupno 21 edinstvenimi stopnjami ropa! Prevzemite vlogo mutiranih živali po ukazih Tonyja, kriminalnega mojstra Umazanega živalskega šefa. Povzročite opustošenje skozi vrsto ropov, ki se začnejo s trgovino, ropom banke, nato pa vdrete v super tajno vojaško oporišče, z misijami, ki segajo vse do vesolja!

Igro Filthy Animals: Heist Simulator bodo izdali Green Man Gaming Publishing in bo predvidoma izšla za osebne računalnike prek trgovine Steam in Epic Games Store ter konzol PlayStation in Xbox v prvem četrtletju 2023.

sorodno

najnovejše