3.7 C
Ljubljana

NEOWIZ napoveduje, da bo mesec lansiranja Lies of P avgust 2023

Objavljeno:

NEOWIZ z navdušenjem oznanja mesec izida za težko pričakovano akcijsko igro vlog Lies of P. V ospredju neverjetnega novega napovednika zgodbe, ki je bil razkrit med IGN’s Fan Festom, ekipa Round 8 Studio z veseljem sporoča, da bo Lies of P izšla na Xbox, PlayStation in PC avgusta. Da bi proslavili to pomembno objavo, sta NEOWIZ in Round 8 izdala povsem nov napovednik likov, ki osvetljuje Simona – skrivnostno osebnost v mestu Krat – ki ga zanimajo pošasti, ki so preplavile nekoč živahno metropolo.

O Lies of P

Lies of P pripoveduje zgodbo o Ostržku, kakršne še niste videli. Kot Ostržek se bodo igralci prebijali po ulicah porušenega mesta, izdelovali orožje iz materialov, ki jih najdemo na svetu, in sodelovali s preostalimi redkimi, ki jim je uspelo preživeti v tem peklu. Več kot je izrečenih laži, bolj človeški igralci postajajo z vsemi prednostmi in slabostmi, ki jih prinaša. Lies of P ima globoke izbire pripovedi in globoko prilagodljivo napredovanje likov, da zaokrožijo njegove funkcije RPG.

Igra Lies of P je bila zgrajena od začetka z uporabo Unreal Engine 4 za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X/S.

Lies of P – napovednik

sorodno

najnovejše