3.4 C
Ljubljana

Nov biom ‘Powderfall Bluffs’ je zdaj na voljo v igri Slime Rancher 2

Objavljeno:

Monomi Park, ustvarjalci zelo priljubljene franšize Slime Rancher, so danes objavili, da je “Song of the Sabres”, prva večja vsebinska posodobitev za Slime Rancher 2, zdaj na voljo. V tej posodobitvi pogumna rančerka Beatrix LeBeau raziskuje nove dogodivščine na skrivnostnem ledeniškem otoku ob obali doline Ember, znanem kot Powderfall Bluffs. Kot da bi šlo za velikansko, ledeno časovno kapsulo, Beatrix odkrije cvetočo skupnost prazgodovinskih Saber Slimes in Thundercluck kokoši v njej, pa tudi zakladnico novih virov za izdelavo in nenavadnih avroralnih anomalij, raztresenih po območju. Brezplačno za trenutne lastnike Slime Rancher 2, novi igralci lahko prenesejo igro in dostopajo do posodobitve vsebine za Xbox Series X/S in Windows PC od danes naprej za 29,99 USD.

Slime Rancher 2 – posodobitev Song of the Sabers

Slime Rancher 2 je nadaljevanje večkrat nagrajenega izvirnika, ki ga je oboževalo več kot 15 milijonov oboževalcev po vsem svetu. Nadaljujte z dogodivščinami Beatrix LeBeau, ko potuje na Mavrični otok, skrivnostno deželo, ki je polna starodavne tehnologije, neznanih naravnih virov in plazu miganja in novih sluzi, ki jih je treba odkriti.

Ko bo Beatrix poskušala razvozlati skrivnosti otoka in odkriti njegov pravi namen, bo gradila, rančala in kmetovala v čudovitem zimskem vrtu, katerega bleščeče steklene stene ji dajejo popoln pogled na prizmatični raj, ki ga zdaj imenuje dom.

sorodno

najnovejše