15.7 C
Ljubljana

Loretta se prebija na osebne računalnike z novim napovednikom in popustom ob lansiranju

Objavljeno:

DANGEN Entertainment in Yakov Butuzov sta razkrila nov predstavitveni napovednik, ki sovpada z objavo njihovega neodvisnega psihološkega trilerja Loretta danes na platformah osebnih računalnikov. Napovednik razkriva delčke nočne more glavne junakinje, ki jo je sama ustvarila, in kako se njen svet vrti v kaos skozi to pustolovščino, kjer ima igralec nadzor nad izbirami.

Loretta – napovednik

Loretta je zdaj na voljo za nakup na vseh večjih računalniških platformah za 14,99 $ z omejenim 10% popustom ob lansiranju.

O Loretta

Loretta je psihološki triler, v katerem igralec postane soudeleženec junakinjinih zločinov in jo vodi skozi nočno moro, ki jo je ustvarila sama. Lorettina zgodba se vrti okoli ženske, ki se sooča z izdajo, moževo nezvestobo in si povrne svojo voljo v družbeno nemirnih štiridesetih letih. Izberite dialog, komunicirajte s predmeti in se odločite, do katere globine sega Lorettina pokvarjenost, medtem ko plujete po nočni mori, ki jo je ustvarila sama.

ZGODBA

Loretta je gospodinja. Njen mož Walter je pisatelj. Oba sta odvlečena iz blišča in glamurja New Yorka in potisnjena v propadajočo kmečko hišo na podeželskem jugu, oba sta neuspešna, borita se s svojimi financami in njunim odnosom. A ko Loretta izve za moževo nezvestobo in izjemno donosno polico življenjskega zavarovanja, sklenjeno v njegovem imenu, se začne uveljavljati grozljiv načrt. Na igralcu je, da se odloči, kako daleč mu bo sledila.

LASTNOSTI

  • Z dialogom in odkritjem se odločite, ali bo Lorettina zgodba ostala splet prevar ali pa se bo prelevila v krvavi umor.
  • Konceptualno so ga navdihnili film noir, umetnost Andrewa Wyetha in Edwarda Hopperja ter dela Alfreda Hitchcocka, Philipa Ridleya, Stephena Kinga in Vladimirja Nabokova.
  • Rešite skrivnostne uganke, da se potopite globlje v Lorettino nepopolno preteklost in odkrijte stopnje obupa, ki jih čuti, da bi ponovno prevzela nadzor nad svojim življenjem.
  • Na čigavo stran se boste postavili v tej zgodbi brez junakov? Razvejane poti in več koncev omogočajo izkušnjo po meri ali priložnost za ponovitev. Izberite Lorettino usodo in raziščite številne priložnosti, ki se ji ponujajo.