3.7 C
Ljubljana

HELLCARD zdaj na voljo na Steamu!

Objavljeno:

Skystone Games in Thing Trunk z navdušenjem sporočata, da je HELLCARD, nova igra, ki nadaljuje zgodbo izjemno priljubljene Book of Demons, zdaj na voljo na Steamu! Da bi proslavili današnjo izdajo, so se Skystone Games, ThingTrunk in Exor Studios združili, da bi ponudili HELLCARD in Exor Studios udarno uspešnico The Riftbreaker skupaj v enem neverjetnem paketu iger za omejen čas.

HELLCARD se odvija v papirnatih ječah, ki so bile prvič predstavljene v Book of Demons, njegova mehanika pa se vrti okoli sestavljanja kart in hitrih tehničnih bitk. Vendar ne mislite, da je to “samo še en graditelj kart.” HELLCARD prinaša različne edinstvene funkcije, ki od igralcev zahtevajo, da skrbno razmislijo o svojih potezah. Na primer, postavitev pošasti je dejansko pomembna in je sestavni del pridobivanja prednosti v boju.

Za tiste, ki imajo raje zabavo za več igralcev, HELLCARD ponuja sodelovalne bitke z do tremi junaki, ki se soočajo z Arhdemonovimi hordami. Spremljevalci za več igralcev so lahko prijatelji ali naključni neznanci, izbrani, ko ste na spletu.

Ko tolpa ni na voljo, se lahko igralci lotijo akcije v načinu enega igralca, se spustijo v ječe solo ali zaposlijo spremljevalce, ki jih nadzoruje AI, da olajšajo breme.

HELLCARD – napovednik

sorodno

najnovejše