3.7 C
Ljubljana

Firenut Games napoveduje založniško pogodbo za platformsko igro Anyaroth: The Queen’s Tyranny

Objavljeno:

Neodvisni založnik Firenut Games z navdušenjem napoveduje novo založniško pogodbo z razvijalcem Yggdraseed Studios za izdajo njihove pustolovske igre Anyaroth: The Queen’s Tyranny v prvem četrtletju 2023 na osebnih računalnikih.

Potujte globoko v globine Anyarotha, rastline, ki jo oblega tiranija svoje kraljice. Borite se z uporom, da osvobodite civilizacijo Anya režimskega sistema nadzora uma in odkrijte skrivnosti, skrite globoko v planetu. Za tiste, ki želijo sami izkusiti nevarnosti Anyarotha, je demo na voljo za prenos iz Steama.

Anyaroth: The Queen’s Tyranny – napovednik

O Anyaroth: The Queen’s Tyranny

Anyaroth, planet v celoti pod nadzorom kraljice, umira. Kraljica je spletla zapleteno mrežo vojašnic, tovarn in rudnikov, da bi izkoristila vse vire planeta in njegovo prebivalstvo, od nekoč bujnih gozdov in zgodovinskih mest na njegovem površju globoko do jedra planeta. Kraljičin režim se širi in treba ga je ustaviti.

Kot uporniški borec morate sprejeti izziv zrušitve režima in vrnitve planeta v harmonijo. Z uporabo in kombiniranjem arzenala orožja, posebnih predmetov in sposobnosti morate raziskati bojni sistem igre, da svoje sovražnike premagate na stilske načine. Uporabite svoje povezave z uporniki, da izveste več o skrivnostnem svetu Anyarotha, njegovi zgodovini in razlogih za upor. Med boji bodite pozorni na svojo okolico, saj lahko najdete artefakte, ki vsebujejo ključne informacije ali materiale za izdelavo dolgo izgubljenega orožja in razkrivanje skrivnosti, ki jih skriva ta čudni planet.

Anyaroth: The Queen’s Tyranny bo na voljo za osebne računalnike prek Steama v začetku prvega četrtletja, oboževalci pa lahko igro zdaj dodajo na svoj seznam želja.

sorodno

najnovejše