3.4 C
Ljubljana

Big Ambitions izide marca 2023

Objavljeno:

Hovgaard Games, razvojni studio za uspešnico Startup Company, z navdušenjem sporoča, da bo njihov naslednji naslov, Big Ambitions, izšel v zgodnjem dostopu na Steamu 10. marca.

Big Ambitions – napovednik

Edinstven simulator igranja vlog z New Yorkom kot peskovnikom, Big Ambitions daje igralcem en cilj: doseči finančni uspeh na kakršen koli način. Veliko več kot samo upravljanje enega podjetja, Big Ambitions pomeni ustvarjanje imperija v celotnem mestu. Ne glede na to, ali vodite verigo prijetnih kavarn ali kupujete ves New York, boste morali začeti od spodaj, preden se prebijete na vrh.

Od odločitve o popolni lokaciji za vaš prvi posel do oblikovanja tlorisa in pohištva za vašega petega, imajo igralci popolno ustvarjalno svobodo pri ustvarjanju in upravljanju svojega imperija.

Ker vaše podjetje raste skupaj z vašimi željami, je upravljanje s časom, zdravjem in dnevnimi dejavnostmi bistvenega pomena. Nato se sami odločite, kako boste porabili svoj uspeh. Naj gre za niz stanovanj, ki jih je treba prenoviti, opremiti in v njih živeti, ali vrhunski športni avto, vse v mestu je lahko vaše, če ste dovolj uspešni …

sorodno

najnovejše