3.7 C
Ljubljana

Popolna predelava klasičnega graditelja mest Pharaoh: A New Era pozdravlja voditelje veterane in začetnike s preglednim napovednikom

Objavljeno:

Založnik Dotemu in razvijalec Triskell Interactive sta danes objavila, da je Pharaoh: A New Era, obsežna predelava enega najbolj priljubljenih graditeljev mest vseh časov, zdaj na voljo na osebnem računalniku prek Steama za 22,99 €/22,99 $. Načrtovalci si lahko zagotovijo svojo prihodnost s 15-odstotnim popustom ob lansiranju z nakupom Pharaoh: A New Era pred 28. februarjem.

Najmodrejši faraoni bodo poiskali vodstvo v današnjem napovedniku za lansiranje, preden bodo začeli svoje civilizacije, opazovali bodo izzive in nagrade, ki jih čakajo v Pharaoh: A New Era. Izboljšave predelave temeljijo na predanosti Triskell Interactive zgodovinski točnosti, podprti s tesnim sodelovanjem s certificiranim egiptologom, da bi zagotovili, da je upodobitev starega Egipta v igri čim bolj pristna. Oglejte si, kako čudoviti 4K vizualni elementi Pharaoh: A New Era oživijo štiri tisočletja egiptovske zgodovine v več kot 50 nagrajevalnih misijah v novem videu.

Pharaoh: A New Era – napovednik

Pharaoh: A New Era uvaja več novih funkcij in prilagoditev kakovosti življenja, ki subtilno izboljšujejo izkušnjo gradnje mesta, zaradi česar so razvoj, načrtovanje in upravljanje živahnih naselij intuitivni. Spremembe dajejo faraonom večjo prepoznavnost in nadzor nad njihovimi podložniki, zaradi česar je Pharaoh: A New Era dokončen način za uživanje v hvaljeni seriji.

Za globlje razumevanje navdušujočega izziva vodenja Pharaoh: New Era se poglobite v vitalne sestavine vzpona katerega koli velikega mesta, ki so opisane v tej video vadnici:

Pharaoh: A New Era – pregled igralnosti

sorodno

najnovejše