5.5 C
Ljubljana

Napovedan graditelj znanstveno-fantastičnega mesta Beyond These Stars

Objavljeno:

Hooded Horse z veseljem sporoča, da bo sodeloval z Balancing Monkey Games, ustvarjalci kritično hvaljene igre za gradnjo mest Before We Leave, da bo studiu pomagal pri objavi njihovega naslednjega naslova, Beyond These Stars.

Beyond These Stars – napovednik

Prebivalci Beyond These Stars, ki jih ženejo k raziskovanju skrivnosti vesolja, tvegajo vse, da bi se usedli na hrbtu Kewa, veličastnega bitja, ki potuje po zvezdah. Igralci bodo imeli omejen prostor in materiale, s katerimi lahko zgradijo svojo civilizacijo, in glavno vprašanje, ki si ga postavlja graditelj vesoljskega mesta, je, kako bodo igralci izkoristili to drugo priložnost, ki jim je dana?

Pri projektu Beyond These Stars ne gre samo za razvoj mesta in njegovih virov, temveč tudi za razvoj odnosa s Kewo. Ali bodo igralci izkoristili vire Kewa za dobiček, ne glede na ceno? Boste poskušali živeti v sožitju s Kewo? Igralci lahko tudi poskušajo vplivati na to, kam gredo, vendar ima uporaba prevelike sile svoje posledice.

Vendar pa ni mogoče zgraditi celotne civilizacije samo na hrbtu enega vesoljskega kita. Ko bo Kewa potoval skozi proceduralno ustvarjeno vesolje, bo šel mimo drugih planetov, ki bi lahko hranili vitalne vire. Vzpostavitev postojank na teh svetovih bo pripomogla k nadaljnjemu izpolnjevanju potreb državljanov, pod pogojem, da bo Kewa mogoče prepričati, da ostane dovolj dolgo, da jih izvleče. In Kewa ni edino veličastno bitje, ki potuje po globinah vesolja – koga boste še srečali in kaj boste storili, ko ga boste srečali?

Beyond These Stars bo izdana za PC prek zgodnjega dostopa Steam in Epic Games Store kasneje letos.

sorodno

najnovejše