11.8 C
Ljubljana

Fight’N Rage prihaja na PS5 in Xbox Series X|S 1. marca v polnem 120 FPS sijaju!

Objavljeno:

BlitWorks Games s ponosom sporoča, da bo hvaljena beat ’em up igra Fight’N Rage 1. marca prišla na PS5 in Xbox Series X|S v polnem sijaju 120 FPS! Fight’N Rage je starodobna 2D igra za 1-3 igralce z lokalno sodelovalno podporo, ki jo je razvil samostojni studio SebaGamesDev v sodelovanju s skladateljem Gonzalom Varelo.

Navdihnjena z “zlato dobo” beat’em up in borbenih iger ter z umetniškim slogom, ki posnema estetiko arkadnih biserov iz 90. let, se ta igra med mnogimi pokloni klasikam, kot so Streets of Rage, Cadillacs and Dinosaurs ali Final Fight, med drugimi.

V daljni prihodnosti so Zemljo opustošili mutanti, ki so prevzeli nadzor po svetovnem katastrofalnem dogodku, znanem kot “veliki utrip”, elektromagnetni utrip v svetovnem merilu, ki je uničil vso elektronsko tehnologijo na planetu. Ljudje so zdaj zasužnjeni z mutanti, ki jih vodi “Šef” v svetu, ki mu vlada “zakon džungle”. Vendar pa še ni vse izgubljeno … dva človeka in mutant upornik sta se pripravljena boriti, da bi ustavila to norost. Ali bodo dovolj močni? No … to je odvisno od vas!

Igrajte solo ali v lokalnem sodelovanju, ki podpira do 3 igralce. Združite spretnosti in taktike, da preženete sovražnike, ali se borite eden na enega proti drugim igralcem ali nasprotnikom z umetno inteligenco. Raziščite ravni in odklenite nove kostume, načine igre, možnosti in sovražnike, ki jih je mogoče igrati!

Fight’N Rage – napovednik za konzole