4.4 C
Ljubljana

Akcijska pustolovščina Stray Blade bo izšla 20. aprila 2023

Objavljeno:

Danes, 15. februarja, globalni založnik video iger 505 Games in razvijalec Point Blank Games razkrijeta uradni datum izdaje Stray Blade, domišljijske akcijske pustolovščine s svežim pristopom k intenzivnemu boju.

Dobro uravnotežena mešanica privlačne pripovedi in zahtevnega boja Stray Bladea nagrajuje prilagodljive, radovedne pustolovce. Point Blank Games se osredotoča predvsem na akcijo zahvaljujoč hiperodzivnemu bojnemu sistemu, ki omogoča hitre reakcije in natančne napade za popoln nadzor nad potekom bitke. Smrt je neizogibna, vendar ne ovira, z dostopnim pristopom, ki zagotavlja eksplicitne indikatorje v igri za ključne bojne elemente, in splošno strukturo, ki zmanjšuje frustracije.

V spremstvu volka prečkajte starodavno deželo Acrea in odkrijte vzrok njene smrti pred stoletji. Gradite na tem druženju in se zanašajte na talent in spretnosti drug drugega, da preživita. Pokličite arzenal orožja ali ga izdelajte iz okoliških virov, da zagotovite, da se bo naslednja bitka končala zmagoslavno. Vzemite si trenutek in uživajte v mirnem domišljijskem okolju, ki namiguje na življenje, ki je nekoč bilo v tej skrivnostni, a adrenalina polni pustolovščini.

Stray Blade bo izšla 20. aprila 2023 na PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC prek Steam in Epic Games Store.

sorodno

najnovejše