3.7 C
Ljubljana

Romantična komedija Ten Dates najde pravo ljubezen na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS in Android napravah

Objavljeno:

Veselo Valentinovo! Založnik Wales Interactive in razvijalec Good Gate Media sta objavila, da je interaktivna FMV romantična komedija, Ten Dates, zdaj na voljo v napravah PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS in Android. Brezplačen demo je na voljo tudi za PC in Mac prek Steama.

Kot nalašč za pare, ki želijo popestriti svoje vsakoletne valentinove praznike, ali samske, ki želijo odvrniti pozornost, igralci v nadaljevanju Five Dates prevzamejo vlogi dveh milenijskih Londončanov Mishe in Ryana, ki iščeta svoje sorodne duše na dogodku hitrih zmenkov.

V režiji Paula Raschida, scenariju Paula Raschida in Zoe Morgan Chiswick ter produkciji Johna Giwa-Amuja in Sarah Barker za Good Gate Media, Ten Dates igrajo talenti iz različnih priljubljenih televizijskih oddaj, vključno z Rosie Day (Outlander), Kaine Zajaz (The Witcher), Charlie Maher (Pogovori s prijatelji), Meaghan Martin (Camp Rock), Ellie James (I May Destroy You) in Rhiannon Clements (Death On The Nile, Hollyoaks).

Ten Dates – napovednik

Misha in Ryan morata poskušati očarati vsak po pet potencialnih ujemajočih se z introspektivnimi vprašanji, vznemirljivimi preboji ledu, osupljivimi razkritji ter številnimi obžalovanja vrednimi in sramotnimi izmenjavami.

Možnosti dialoga izberite pametno, saj lahko to, kar poveste, okrepi ali oslabi povezavo z vašim potencialnim partnerjem. Ten Dates vključuje možnost, da pretakalci ustavijo dogajanje in razpravljajo o izbiri s svojim občinstvom. Ne pozabite: vsaka odločitev je pomembna.

Ključne funkcije:

  • Igrajte kot ženska (Misha) ali moški (Ryan) Londončan, ki išče ljubezen.
  • Med talenti so Rosie Day (Outlander), Charlie Maher (Pogovori s prijatelji), Meaghan Martin (Camp Rock), Sagar Radia (Industry), Sam Buchanan (The Power), Kaine Zajaz (The Witcher), Ellie James (I May Destroy You) in Rhiannon Clements (Smrt na Nilu, Hollyoaks).
  • Vsebuje zgodbe LGBTQ+, ki jih igralec raziskuje, in zasedbo različnih likov, ki jih lahko spozna.
  • Sledenje statusu razmerja v realnem času se razvija glede na odločitve in vpliva na zgodbo.
  • Razvejana pripoved in večsmerna veriga pogovornih tem.
  • Streamer način in popolna podpora krmilnika.

Ten Dates je zdaj na voljo za naprave PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS in Android. Brezplačna predstavitev Steam je na voljo tudi za PC in Mac.

sorodno

najnovejše