3.7 C
Ljubljana

Lomite srca – in ude – v Wanted: Dead to Valentinovo

Objavljeno:

110 Industries vas spravi z nog, saj Wanted: Dead danes izhaja na PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S in PC. V kaj se ne bi zaljubili z elegantno visokooktansko bojno mehaniko igre, številnimi mini igrami, spektakularnimi finišerji v stilu Johna Wicka in gladkim mečevanjem, ki lomi okončine?

Wanted: Dead, ki jo je razvil japonski studio Soleil, ponuja resnično hardcore izkušnjo, kjer boji niso za ljudi s slabim srcem. Igra Wanted: Dead, ki ponuja brutalno mešanico neusmiljenega boja z mečem na blizu, vznemirljivega streljanja in edinstvenega sistema za rezanje udov, ki ga je razvil talent za serijo Ninja Gaiden in prenaša DNK te serije v to ljubezensko pismo šesti generaciji konzol.

Igralci bodo prevzeli vlogo poročnice Hannah Stone in stopili v mračno in nevarno vizijo kiberpunk Hong Konga kot vodja »Zombie Squad«, elitne ekipe, ki deluje zunaj pristojnosti tradicionalne policije. Stoneove vrhunske bojne veščine hack-n-slash združujejo slog in vsebino ter zagotavljajo kul počasne sekvence in mehanike, ki lomijo kosti in trgajo okončine.

Z glavo naprej v boj z noro mešanico naprednega orožja in retro-futurizma lo-tech iz 90. let prejšnjega stoletja, ki povzroči uničujočo škodo z izstrelki, kot so jurišne puške, SMG, LMG in metalci granat. Preizkusite svojo hrabrost in uporabite vse tehnike, ki jih imate, ko se borite s hordami plačancev, sintetičnih in zasebnih varnostnih sil.

Ker je valentinovo, zakaj ne bi upočasnili adrenalinskega boja z zmenkom v restavraciji Atomic Heart? To je prostor za poročnico Stone, kjer se lahko sprosti in napolni, medtem ko uživa hrano in pijačo za ljubitelje, ki ji bodo pomagali pri njenih smrtonosnih misijah. To je tudi odlična priložnost, da spoznate ekscentrično zasedbo likov, ki sestavljajo njeno ekipo.

Wanted: Dead – napovednik

sorodno

Wanted: Dead (PS5)

najnovejše