5.5 C
Ljubljana

GROSS (PC)

Objavljeno:

GROSS je edinstvena igra v žanru klasične obrambe stolpa. Ko zgradite svojo mogočno obrambo, boste skočili v boj in se spopadli s sovražniki. Zberite čim več denarja, da nadgradite svojo obrambo in ostanete v prednosti.

Igro GROSS so razvili hangry owl games in je izšla v samozaložbi. Na Steamu je postala na voljo 11. januarja letos.

GROSS je bila razvita z grafičnim pogonom Unity in nam ponuja vadnico, ki nam na hitro predstavi najbolj pomembne mehanike igre. V njej se boste naučili menjati orožja in vrsto nabojev, da je vsega konec, če vam zombiji uničijo bazo in da le-ti spuščajo denar, ko jih pokončate. Denar je v igri zelo pomemben, saj z njim postavljate barikade in druge konstrukcijske objekte. Ko boste uspešno zgradili barikade, bodo zombiji imeli daljšo pot do vaše baze, vi pa več časa, da jih na njihovi poti eliminirate. Tutorial bo predstavil tudi razne predmete, katere boste koristili med igranjem, in pasti, ki jih boste nastavljali nevednim zombijem. Ko končate z vadnico pa se odpravite domov, kjer lahko vidite vsa vaša orožja, ki so na voljo v igri, nastavke za njih in drugo opremo. Zunaj vas čaka tudi preprosto strelišče, na katerem lahko vadite vaše ciljanje z različnimi orožji.

GROSS

Ko ste z vsem seznanjeni pa je čas, da začnete zares. Odpravite se v prvo stopnjo, katera bo tudi pričela z vašo zgodbo skozi igro. Uporabite vse, česar ste se naučili v vadnici, in kar hitro boste ugotovili, da je GROSS zelo zabavna igra. Hkrati ste lahko opremljeni z do štirimi različnimi orožji, za katera vam nikoli ne bo zmanjkalo nabojev, ta pa so od navadne pištole, preko puške in do mitraljeza. V igri boste branili vašo bazo, katero predstavlja vaš avtodom, v katerem se nahajata prikupen pes, ki ga rešite na začetku igre in Charlotte Sanders, katera vaju s psom pričaka v dotičnem avtodomu.

Med vsakim valom zombijev boste imeli čas, da postavite vaše barikade in stolpe, ki bodo avtomatsko streljali na vaše sovražnike. Te boste tudi nadgrajevali, da bodo imeli daljši domet in povzročali večje poškodbe nepridipravom. Ko vse to postorite in boste pripravljeni na borbo, se odpravite do vašega avtodoma in pričnite boj z naslednjim valom.

Umetniški stil grafike, kateri je risankast, zelo dobro paše na igralnost GROSS. Številni zombiji, kateri so tudi raznoliki, izgledajo zelo dobro, prav tako dobro pa so zasnovana in oblikovana okolja, v katerih se boste borili za preživetje. Glasba, ki je prisotna med igranjem, in zvočni efekti orožij ter zombijev so na nivoju in se dobro dopolnjujejo z akcijo, ki se dogaja med masakriranjem.

V nastavitvah lahko izberete jezik, v katerem boste igrali igro (angleški, nemški, italijanski, kitajski), kvaliteto grafike od “very low” do “ultra”, ločljivost, število sličic na sekundo, vidno polje in glasnost glasbe ter zvočnih efektov. Poljubno lahko nastavite tudi funkcijske gumbe na vaši tipkovnici, kar je vedno dobrodošlo. GROSS pa v celoti podpira tudi igranje s kontrolerjem, v kolikor bi to preferirali, igralnost pa je odlična ne glede na to, za kar se boste odločili.

GROSS je na voljo za računalniško platformo Steam, kjer boste zanjo odšteli 17,49€, je pa vredna vse do zadnjega centa. V kolikor niste prepričani, če jo kupiti, se na Steamu nahaja tudi igrin demo, ki ga lahko brezplačno preizkusite.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili Hangry Owl Games.

GROSS

sorodno

najnovejše

GROSS je edinstvena igra v žanru klasične obrambe stolpa. Ko zgradite svojo mogočno obrambo, boste skočili v boj in se spopadli s sovražniki. Zberite čim več denarja, da nadgradite svojo obrambo in ostanete v prednosti. Igro GROSS so razvili hangry owl games in je izšla...GROSS (PC)