3.4 C
Ljubljana

Dark Panda napoveduje razvoj Psycho Fear

Objavljeno:

Dark Panda z navdušenjem napoveduje razvoj “Psycho Fear”, srh utripajoče izkušnje preživetja in grozljivk, ki jo je navdihnila franšiza uspešnic “Saw”.

V “Psycho Fear” so igralci ujeti in morajo uporabiti svojo odločnost, da pobegnejo iz krempljev zvitega psihopata in preživijo. Z zahtevnimi ugankami, smrtonosnimi ovirami in intenzivnim vzdušjem ta igra prinaša živce parajočo izkušnjo, v kateri lahko uživate sami ali z do tremi igralci v sodelovalnem načinu.

Razvojna ekipa pri Dark Panda je neutrudno delala, da bi prinesla temačen in atmosferski svet, s poudarkom na intenzivnem zvočnem oblikovanju, živce parajočem rezultatu in izkušnji, ki razbija utrip in bo igralce držala na trnih.

Prav tako smo navdušeni, da lahko objavimo začetek strani Steam za “Psycho Fear.” Oboževalci lahko zdaj dodajo igro na seznam želja in ostanejo na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami in razvojem. Poleg tega bo junija na voljo demo igre, ki bo igralcem omogočil okus intenzivnih vznemirjenja in srčnih trenutkov, ki jih lahko pričakujejo ob izidu celotne igre.

Igra “Psycho Fear” naj bi izšla na Steamu v drugem četrtletju 2024. Pripravite se na doživetje razbijajočih vznemirljivosti igre “Psycho Fear” z Dark Pando, ne glede na to, ali igrate sami ali se združite s prijatelji.

Psycho Fear – napovednik

sorodno

najnovejše