5.5 C
Ljubljana

Odkrijte resnico, zavito v meglo, v ‘Mistcaller’, ki je na voljo na Steamu

Objavljeno:

Gruzijski razvojni studio Onyx Wings je danes izdal svojo nadnaravno platformo Mistcaller, ki temelji na skrivnostih, na Steamu. Strašljivi svet igre Mistcaller vabi igralce, da se prebijajo skozi paranormalno meglico, ki jo vodita le breztelesni glas in lakota po odgovorih. Krmarili bodo po nemogoči megli z nenavadnimi močmi, da bi jo nadzorovali in prilagodili svoji volji, kar jih bo vodilo globlje v brezno proti prekletstvu ali odrešitvi.

Mistcaller sledi Evi, deklici z amnezijo, ki se zbudi in ugotovi, da je svet pokrit z meglo in ni odgovorov na vidiku. Njeno iskanje resnice razkrije njeno sposobnost manipuliranja z meglico okoli sebe, kar bo uporabila za premagovanje številnih ovir na svoji poti.

Igralci bodo pomagali Evi skozi atmosferska okolja, se izogibali nevarnostim in reševali uganke, da bi odkrili vzrok njene izgube spomina, temno zgodovino njene družine in družinsko rivalstvo, ki je v središču vsega tega.

Mistcaller je narativna 2D platformska igra, ki se ponaša s:

  • Čudovitimi ročno narisanami slikami, ki so jih navdihnili naslovi, kot je Limbo.
  • Edinstvenimi sposobnostmi za manipuliranje z meglo in napredovanje skozi različne ravni.
  • Zahtevnimi ugankami in nevarnimi ovirami.
  • Bogato pripovedjo o sporu med dvema družinama in potovanju mladega dekleta, da ponovno odkrije sebe in reši svojega ugrabljenega brata.

Oda klasičnim platformnim igram je zdaj na voljo na Steamu.

Mistcaller – napovednik

sorodno

najnovejše