25 C
Ljubljana

Prihajajoča strateška igra ‘Gord’ sprosti popolnoma novo video serijo, ki raziskuje njen mračni svet, grozljiva bitja in slovanski izvor

Objavljeno:

Team17 in poljski studio za igre Covenant.dev, razvijalec prihajajoče temačne fantazijske strategije Gord, sta danes objavila ‘Into the Gord’, video serijo zakulisja, ki raziskuje izvor, zasnovo in igranje debitantskega naslova studia. Prva epizoda ‘The Birth of Gord’, ki preučuje navdih za igro z Gordovim direktorjem iger in izvršnim direktorjem Covenant.dev, Stanom Justom, je zdaj na voljo za ogled spodaj.

Gord – Into the Gord – The Birth of Gord

Preostale epizode serije ‘Into the Gord’ bodo izdane v naslednjih tednih in bodo vključevale poglobljene razprave z umetniki, pisci in oblikovalci iger iz Gordove razvojne ekipe. Ljubitelji temačne fantazije lahko spremljajo YouTube kanal Team17 in zagotovijo, da ne bodo zamudili naslednje epizode.

V Gordu bodo igralci vodili Pleme zore, ko si bodo prizadevali za ustanovitev novih naselbin – titularnih gordov – in raziskovali srhljive prepovedane dežele, medtem ko bodo sodelovali z grozljivimi bitji in božanstvi, ki jih je navdihnila slovanska folklora. Igralci bodo morali dokončati naloge za rast gordov plemena in jih okrepiti pred vsiljivci, medtem ko bodo upravljali prebivalstvo, katerega osebne zgodbe, družinske vezi in dobro počutje lahko uničujoče vplivajo na preživetje njihovih skupnosti.

Ključne lastnosti Gord

  • Temna fantazijska strategija: vodite ljudstvo Plemena zore in se podajte globoko v prepovedane dežele v temni fantazijski strategiji v realnem času, bogati z izročilom.
  • Zgradite in preživite: Razvijte svoj gord iz skromne naselbine v mogočno trdnjavo, hkrati pa zaščitite svoje državljane pred vsiljivimi plemeni, grozljivimi pošastmi in skrivnostnimi močmi, ki se skrivajo v okoliških gozdovih.
  • Edinstven sistem zdravega razuma: Pozorno spremljajte svoje meščane, saj lahko vse, od bolezni do lakote in smrti sorodnikov, uničujoče vpliva na njihova življenja in dobro počutje.
  • Ročno izdelane naloge: Lotite se najrazličnejših nalog in naključnih srečanj, ki vas bodo popeljala globoko v divjino, kjer boste lovili legendarna bitja, odkrivali starodavne skrivnosti in premagali smrtonosne nadloge.
  • Sprostite močna zaklinjanja: Odklenite različne ofenzivne in obrambne uroke, da boj preusmerite v svojo korist, vsako z animacijami po meri.
  • Scenariji po meri s proceduralno ustvarjenimi ravnmi: Sprejmite neskončno vrsto izzivov z ustvarjanjem lastnih scenarijev. Prilagodite svoje igranje tako, da izberete glavni cilj, izberete začetno skupino, velikost ravni, število virov, vrste sovražnikov, intenzivnost napadov in celo resnost vremena.