3.4 C
Ljubljana

Pioneers of Pagonia napovedana s strani Volkerja Werticha, prvotnega ustvarjalca The Settlers

Objavljeno:

Danes nagrajeni nemški indie studio Envision Entertainment napoveduje Pioneers of Pagonia, živahnega graditelja mest, ki prihaja na osebne računalnike. Pioneers of Pagonia, razvita pod kreativnim vodstvom Volkerja Werticha, prvotnega ustvarjalca slavne serije The Settlers, ki je bila prodana v več kot 10 milijonih izvodov po vsem svetu, bo izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike do konca leta 2023, zdaj pa jo je mogoče uvrstiti na seznam želja na Steamu.

Pioneers of Pagonia – napovednik

Pioneers of Pagonia je ultimativni naslov simulacije, vrnitev h klasičnemu igranju gradnje mest, kjer bodo igralci odkrivali in raziskovali legendarne otoke Pagonia in sklepali zavezništva z njenimi številnimi prebivalci. Z več kot 40 različnimi vrstami zgradb in več kot 70 različnimi dobrinami in razpršenimi proizvodnimi verigami, ki bodo na voljo v zgodnjem dostopu, bodo lahko igralci ustvarjalni pri gradnji lastnega edinstvenega gospodarstva. Oglejte si, kako oživi skozi osupljive animacije za vse prevoze blaga, proizvodne procese in odkritja prebivalstva. Zahvaljujoč proceduralno ustvarjenim zemljevidom so možne neštete različice za vsakokratno edinstveno izkušnjo igre.

Raziskovanje otokov ima pomembno vlogo tudi v Pioneers of Pagonia; odkrijete lahko izgubljene zaklade, podzemne vire, rodovitne zemlje in skrite kraje. Čeprav boste morali biti previdni, saj niso vsi prebivalci teh čudovitih otokov miroljubni. Načrtuje se tudi sodelovalni način, tako da lahko igralci skupaj raziskujejo in razvijajo otoke Pagonia.

sorodno

najnovejše