5.5 C
Ljubljana

Nanesite si lak za lase in se potopite nazaj v vsem najljubše leto z Rough Justice: ’84!

Objavljeno:

Razvijalec Gamma Minus in založnik Daedalic Entertainment s ponosom oznanjata, da se združujeta za izdajo igre Rough Justice: ‘84, neonsko-noir zločinsko igro iz 80-ih. Igra bo zdaj predstavljena kot del založniške linije Daedalic in bo luč sveta ugledala 13. marca na Steamu in Epic Games Store. Izdaje na dodatnih platformah in izložbah so načrtovane za konec tega leta.

Rough Justice ’84 – napovednik

Rough Justice: ’84 je strateška igra za enega igralca, navdahnjena z namizno igro iz 80. let, z veliko zgodbo, ki se odvija v ozadju. Kot lastnik zasebne varnostne agencije poskušajo igralci vnesti red v nenehno spreminjajočo se in razvijajočo se pokrajino mesta Seneca. Toda za zavesami se odvija veliko večja zgodba, ki vključuje tajno organizacijo z zahrbtnimi načrti, ki ima igralca v svojem križišču.

Igralci bodo najeli, upravljali in namestili ekipo varnostnih agentov, lovcev na glave in repo agentov. Svoji ekipi svetujejo glede najboljšega ukrepanja s strategijo, premišljenim odločanjem in malo sreče. Z uspešno zaključenimi primeri povečajo ugled, odklenejo dodatne vsebine in se poglobijo v zgodbo, polno korupcije in neizrekljivega zla.

LASTNOSTI

  • Polna referenc pop kulture, žgečkljivih nostalgičnih dopaminskih receptorjev.
  • Izvirni zvočni posnetek igre iz 80. let slavnega hollywoodskega skladatelja Raoufa Djeffela.
  • Umetnine v retro slogu 80-ih za široko paleto agentov, med katerimi lahko izbirate.
  • Rešujte primere z ugankami, kockami in malo sreče.
  • Različne vrste primerov, vključno z varnostnimi primeri, primeri odvzema, izterjavo beguncev in drugo.

sorodno

najnovejše