3.7 C
Ljubljana

Pripovedna igra No Longer Home prihaja na PlayStation 3. marca

Objavljeno:

Danes sta razvijalec Humble Grove in indie založba Fellow Traveler (Citizen Sleeper, Paradise Killer, Genesis Noir) objavila, da bo No Longer Home 3. marca na voljo za PlayStation 4 in PlayStation 5 prek PlayStation Store.

Navdihnjena z dogodki iz resničnega življenja, je No Longer Home sodobna pripoved, osredotočena na dva nebinarna protagonista, Ao in Bo, ko sta prisiljena doživeti spremembe v svojih življenjih, ki jih povzročijo situacije, ki so izven njunega nadzora. S prenosom močnih in sorodnih tem o identiteti, negotovosti in odnosih, No Longer Home igralce tesno poveže s trenutki vsakdanjega življenja v osvežujoče iskreni zgodbi o tem, kaj pomeni iti naprej.

Igra No Longer Home, ki je bila prvič izdana za PC in Mac 30. julija 2021, nato pa 7. oktobra 2021 na konzolah Nintendo Switch in Xbox, je prejela pohvale kritikov in pozitiven sprejem za svoje primerljivo in globoko iskreno pripovedovanje zgodb.

No Longer Home bo na voljo v trgovini PlayStation Store za 14,99 USD od 3. marca dalje. Kot pri prejšnjih različicah igre bosta različici PlayStation vključevali lokalizacijo v japonščini in poenostavljeni kitajščini.

No Longer Home – PlayStation napovednik

sorodno

najnovejše