3.7 C
Ljubljana

Nov demo za Steam Next Fest

Objavljeno:

Popolnoma nov PC demo za System Shock – popolno predelavo revolucionarnega izvirnika iz leta 1994 – je bil objavljen kot del Steam Next Fest, ki bo potekal od 6. do 13. februarja.

Z združevanjem kultnega igranja s povsem novimi vizualnimi elementi visoke ločljivosti, posodobljenimi kontrolami, prenovljenim vmesnikom ter popolnoma novimi zvoki in glasbo (ima celo izvirnega glasovnega igralca SHODAN-a) bo demo igralcem omogočil, da izkusijo celotno uvodno raven – brez omejitve – ko se soočite s SHODAN in njenimi grozljivimi služabniki.

Igralci bodo morali uporabiti kombinacijo prikritega, zvitega in futurističnega orožja, da se bodo prebili skozi povsem nova področja, pasti, uganke in skrivnosti postaje Citadel, da bodo dosegli SHODAN.

Z njimi se sooči vojska sovražnih in mutiranih bitij – ki jih je ustvarila in nadzoruje SHODAN sama – igralci se bodo morali boriti ali se jim izogniti, da bodo preživeli.

System Shock je na voljo za prednaročilo za PC prek Steam, GOG in Epic Game Store. Naslov bo izšel tudi na PlayStation 4|5 in Xbox One ter Series S|X.

sorodno

najnovejše