3.7 C
Ljubljana

Letos vas v igri How 2 Escape čaka edinstveno asimetrično igranje

Objavljeno:

Francoski razvijalec Breakfirst Games in francoski založnik Just For Games z navdušenjem razkrivata svojo novo asimetrično igro pobega: How 2 Escape, ki naj bi izšla leta 2023! Ključno bo sodelovanje med dvema igralcema.

How 2 Escape – napovednik

1 mesto, 2 oddaljeni osebi, samo 1 možen konec: POBEG!

“Pogovarjajte se. Pomagajte drug drugemu.” bo vaš novi moto za preživetje v igri How 2 Escape.

Preizkusite inovativno igranje v igri How 2 Escape. Medtem ko en igralec čuti pritisk igre na svojem računalniku ali konzoli, ko poskuša rešiti uganke, bo drugi uporabil svoj pametni telefon, da bi našel dragocene informacije, da bi pomagal svojemu partnerju, zaklenjenemu v hitrem vlaku.

How 2 Escape bo na voljo kasneje leta 2023 na Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 in Xbox Series S|X.

O igri How 2 Escape:

How 2 Escape je igra simulacije pobega, kjer morata dva igralca sodelovati pri asinhronem igranju in napravah. Pogovarjajte se in pomagajte drug drugemu!

Sodelujte za zmago!

2 igralca, 2 načina igranja.
Prvi igralec na računalniku ali konzoli uteleša lik, ujet v smrtonosnem vlaku, ki raziskuje in rešuje uganke. Najti mora pot do osvobajajočega vagona.
Drugi igralec bo uporabil namensko brezplačno spremljevalno aplikacijo za pridobivanje različnih informacij in poskušal razumeti, kako pomagati svojemu partnerju. Ali vam bo uspelo dovolj hitro voditi svojega prijatelja, da bo pobegnil s svojega nesrečnega potovanja?

Železnica v pekel

Vsak vagon je časovno opredeljen na različne načine, ki jih boste z veseljem odkrivali. Zmanjkanje časa pomeni poraz.
Dlje kot boste čakali, težje boste videli …
Oba igralca bosta morala sodelovati drug z drugim in se osredotočiti na svoj čut. Uganke bodo zahtevale logiko, koordinacijo, opazovanje in poslušanje, predvsem pa komunikacijo!
Ni časa za klepetanje. Pojdi iz tega ujetega vlaka. Vsaka sekunda šteje.

sorodno

najnovejše