3.7 C
Ljubljana

Obvladajte igro v novem Blood Bowl 3 napovedniku

Objavljeno:

Studio za razvoj iger Cyanide in francoski založnik NACON z veseljem napovedujeta izid povsem novega napovednika za Blood Bowl 3, ki bo 23. februarja 2023 na voljo za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S.

Blood Bowl 3 – napovednik

Blood Bowl je brutalno tekmovanje, ki ga navdihuje domišljijski nogomet in ga naseljujejo vilini, ljudje, orki in druga domišljijska bitja. Toda ali poznate posebne značilnosti igre Blood Bowl 3? Kar potrebujete, je majhno informiranje o novi igri nekaj tednov pred lansiranjem. Pričakuje se, da bo prava uspešnica!

Ob lansiranju igre Blood Bowl 3 bo na voljo 12 frakcij. Najbolj ikonične frakcije se vračajo, kot so škrati in temni vilini. Vendar se jim bodo pridružile popolnoma nove frakcije, kot so Imperial Nobility, Old World Alliance, Chaos Renegades in Black Orcs, da ne omenjamo novih frakcij, ki bodo dodane pozneje!

Tudi dinamična igrišča prinašajo nekaj presenečenj: v določenih situacijah se ta igrišča med tekmo preoblikujejo in spremenijo pravila. Kraken, neznosna vročina in roji žuželk, ti dogodki bodo zagotovo ustvarili nepozabne trenutke!

Med novimi funkcijami Blood Bowl 3 vključuje veliko preoblikovanje sistema podajanja, ki zagotavlja boljše ravnovesje ekipe. Podajanje žoge ni več povezano z lastnostjo agilnosti, temveč z novo lastnostjo: sposobnostjo podajanja. Imeli boste tudi priložnost, da se naučite novih veščin, ki vam bodo koristile pri oblikovanju vaših strategij.

Blood Bowl 3 bo na voljo za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S 23. februarja 2023. Različica za Nintendo Switch bo izdana pozneje.

sorodno

najnovejše