3.7 C
Ljubljana

Darkest Dungeon II izide v 1.0 na Steamu in trgovini Epic Games Store 8. maja

Objavljeno:

Red Hook Studios danes z veseljem sporočajo, da bo Darkest Dungeon II, njihova mračna potezna igra RPG, dokončala svoj zgodnji dostop v Epic Games Store in izšla v različici 1.0 na Epic in Steam 8. maja. Brezplačna predstavitev bo na voljo javnosti od danes na Epic in Steam v času Steam Next Fest.

Demo bo igralcem omogočil, da popeljejo štiri začetne junake skozi eno celotno regijo in jih izzovejo, da se spopadejo z različnimi sovražnimi frakcijami in zahtevnostjo preživetja. Igralci bodo lahko raziskovali Sprawl (mesto) ali Foetor (kmetije). Nobeno napredovanje med odpravami v predstavitvi ne bo shranjeno. Polna različica igre bo vsebovala ducat igranih junakov, pet polnih regij, pet končnih šefov in središče metaiger z obsežnimi nadgradnjami.

Darkest Dungeon II je bil izdan v zgodnjem dostopu v trgovini Epic Games Store oktobra 2021 in od takrat je bil deležen rednih večjih posodobitev vsebine. Nadaljevanje kritiško hvaljene Darkest Dungeon razširja koncept z osupljivimi 3D vizualnimi elementi in novo strukturo potovanja, ki temelji na teku, ki poenostavi izkušnjo, ne da bi pri tem žrtvovala kompleksnost svojih sistemov. Do izdaje 1.0 ima Red Hook še nekaj pomembnih posodobitev v rokavu, ena pa bo izšla zelo kmalu.

O Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II je potezno roguelike potovanje prekletih. Organizirajte ekipo, opremite svojo diližanso in se podajte po propadajoči pokrajini na zadnji dah, da preprečite apokalipso. Največje nevarnosti, s katerimi se srečujete, pa lahko prihajajo od znotraj …

sorodno

najnovejše