5.5 C
Ljubljana

Daedalic Entertainment in Spitfire Interactive bodo leta 2023 izdali Capes na osebnih računalnikih in konzolah!

Objavljeno:

Razvijalec Spitfire Interactive in založnik Daedalic Entertainment s ponosom oznanjata, da se združujeta pri lansiranju superjunaškega epa Capes. Razvoj naslova bo še naprej vodil avstralski studio. Vendar pa bo Capes zdaj predstavljena kot del založniške linije Daedalic in bo ugledala luč sveta pozneje letos na več platformah!

Capes so že razvijali Spitfire Interactive za računalnike. Kljub temu, da bo Daedalic Entertainment zdaj izdal igro, je ekipa navdušena, da lahko svojo taktično potezno igro superjunakov, ki se borijo za povrnitev svojega mesta pred silami zla, prenese na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in tudi Xbox X/S. Popolnoma nov demo bo na voljo med festivalom Steam Next Fest od danes do 13. februarja.

Capes – napovednik

Capes je potezna strateška igra o superjunakih, kjer igralci sestavijo ekipo edinstvenih junakov, medtem ko se borijo za vrnitev svojega mesta, ki ga zdaj nadzorujejo zlobni despoti. Pred dvajsetimi leti so zmagali superzlobneži. Od takrat so ustvarili distopično mesto, kjer je razvijanje velesil zločin in nihče si ni upal nasprotovati. Do zdaj!

Igrajte skozi vrsto mračnih in težkih kampanj in patrulj, pospešite zgodbo ali si vzemite čas za raziskovanje s stranskimi misijami, ki odklenejo več junakov. Dokončajte izzive in si prislužite točke spretnosti za povečanje moči in sposobnosti svojega junaka, medtem ko izveste več o junakovih življenjih in zgodbah iz ozadja.

sorodno

najnovejše