5.5 C
Ljubljana

Brezplačen demo in prvo razkritje igranja igre Flame Keeper

Objavljeno:

Kautki Cave in Untold Tales vabita vse igralce, ki iščejo svežo rogue-lite igro, da prvič preizkusijo demo Flame Keeper na festivalu Steam Next.

Flame Keeper je akcijska rogue-lite igra, kjer je vaše zdravje vaša valuta. Od danes naprej lahko igralci igrajo brezplačno predstavitev, ki je na voljo v Steamu, in nato svoje povratne informacije delijo z razvijalci na Discordu.

Flame Keeper – 20+ minut igranja

KDO JE FLAME KEEPER?

Kot poseben majhen kos gorečega premoga z imenom Ignis morate obnoviti ogenj večnega ognja. Toda s tem izčrpavate svoje življenje. Poiščite popolno ravnovesje med napredkom in preživetjem, medtem ko se borite skozi svet teme in pošasti. Učite se iz svojih napak, medtem ko umirate v poskusih, in prilagodite svoje taktike, veščine in sposobnosti za napredek.

BORITE SE ZARES

Spopadite se s hordami sovražnikov z uporabo številnih potez in napadov, vključno s kombinacijami udarcev, ognjenimi udarci, udarci s širokim območjem učinka in močnimi zaključki, ki povzročijo odločilno škodo. Vsak biom v Flame Keeper je naseljen z edinstvenimi sovražniki in ovirami vse večje težavnosti, ki se jih boste morali naučiti premagati.

VAŠ IGNIS, VAŠ STIL IGRANJA

Če želite napredovati, boste morali nadgraditi tudi malo premoga s spretnostmi in pasivnimi sposobnostmi. Mešajte in ujemajte spretnosti v istem teku, da ustvarite ogromno različnih gradenj.

ZA VAŠE ZDRAVJE

Če želite obnoviti večni ogenj, morate v vsakem okolju poiskati ostanke energije in jih prenesti nazaj v ognjeni tabor vsake stopnje. Poiščite pravo ravnovesje med tem, da ostanete živi in se borite, medtem ko še vedno napredujete.

NAPOLNITE SE V VASI VULPIS

Na začetku vsake stopnje je vas Vulpis. Tukaj lahko počivate, izboljšate sposobnosti, obnovite in nadgradite strukture zahvaljujoč virom, ki jih zberete.

Flame Keeper bo na osebne računalnike in konzole prišla v začetku leta 2023.

sorodno

najnovejše