15.4 C
Ljubljana

To je čudovita novica! House Flipper – Pets DLC se pridružuje družini konzol na Xbox in PlayStation!

Objavljeno:

Ali slišiš trkanje malih tačk? Z izdajo DLC House Flipper – Pets lahko sprejmete prijatelja. Izbirajte med trinajstimi najbolj priljubljenimi pasmami mačk in psov – vsaka ima drugačne lastnosti in izrazito osebnost. Objemite morskega prašička ali zajca! Ste si kdaj želeli imeti podgane ali papige? Zdaj lahko. Nekatere eksotične vrste čakajo tudi na vas! Legvani, kače in pajki so vsi prišli v DLC, a če niso vaš izbrani spremljevalec, se vam ni treba družiti z njimi. Poskrbite za svoje sladke nove ljubljenčke. Lahko postanejo vaši življenjski prijatelji!

House Flipper Pets DLC – napovednik za konzole

Vse, kar morate vedeti o House Flipper – Pets DLC

Mehanika

Z mehaniko postavitve zunanjih vrat lahko ustvarite popolnoma nov vhod v svojo hišo, kjer koli želite. Če s starim niste zadovoljni, ga je mogoče enostavno odstraniti. Uporabite torej novo mehaniko postavitve zunanjih vrat, če iščete nov vhod v svojo sveže prenovljeno nepremičnino. Po tem osvetlite hišo z dodatkom verig žarnic. Namestite dodatne stopnice na podstrešje. Počutite se kot doma, preverite barvanje stropa in značilnosti polaganja ploščic ter preverite, kako udobno lahko postane!

Vendar ni vse v vratih. Preden pobarvate strop, preverite mehaniko za menjavo stopnic. Pets DLC vam omogoča, da z enim klikom zamenjate zasnove stopnic. Povzpnite se v naslednje nadstropje v stilu.

Če pogledate navzgor in vidite le neusklajene strope, ne skrbite, priskočili vam bomo na pomoč. Zdaj lahko svoje strope pobarvate, obložite s ploščami ali ploščicami, tako da se popolnoma ujemajo s stenami in tlemi.

Ko končate z barvanjem, zakaj ne bi osvetlili svojega ustvarjanja? Mehanika verig žarnic je nov način za še udobnejše hiše. Z neskončnimi možnostmi lahko žarnice postavite od stene do stene in ustvarite želeni učinek.

Predmeti

Ne pozabite, da vaša hiša potrebuje tudi notranjo opremo. Uporabite več kot 800 udobnih in boho predmetov ter napolnite prazne police do mile volje.

Hiše

Prevračanje se ne bi moglo zgoditi brez hiš. Tokrat so nas navdihnile udobne stavbe v slogu rančev po vsem svetu. Želeli smo zagotoviti, da boste lahko občutili rustikalno vzdušje, se sprostili in uživali v slikovitem okolju z verande, ne glede na to, kje ste trenutno.