5.5 C
Ljubljana

Poklon klasičnim slasher filmom, Assemble Entertainment razkrije Suffer the Night

Objavljeno:

Pripravite se na noč groze in slastne krutosti, saj cenjeni indie založnik Assemble Entertainment začne leto 2023 s pokom – ali krikom – tako, da stopi v svet grozljivk s svojim najnovejšim naslovom: Suffer the Night. Edinstvena grozljivka razvijalca Tainted Pact, ki združuje prvoosebno grozljivko preživetja z vzdušjem slasher filmov iz 80. let, Suffer the Night ustvarja grozljivo vzdušje z navdušujočo pripovedjo in veliko strahov. Suffer the Night, ki bo kasneje v tem letu prišla na osebne računalnike prek Steama, vas vabi, da preprečite utelešenje zla z igranjem njegove zlobne igre – dobesedno.

Suffer the Night – napovednik

V Suffer the Night igralci prevzamejo vlogo Stacey Liden, slikarke, ki je specializirana za ilustracije grozljivk v svoji osamljeni koči v gozdu. Ko prejme ovojnico s skrivnostno disketo, jo Stacy zažene na svojem starem osebnem računalniku Eldrixon in začne igrati. Ko napreduje skozi grozo besedilne pustolovščine, jo obišče skrivnostni in grozeči neznanec, ki jo poziva, naj konča igro. Nenavadne in grozljive stvari v igri začnejo uhajati v resnični svet … ali bo Stacey preživela noč? Samo eno je gotovo: ne dovolite mu vstopiti.

Suffer the Night ima načrtovano izdajo za leto 2023. Brezplačni demo je zdaj na voljo za igranje v Steamu — preizkusite igro zdaj!

sorodno

najnovejše