3.7 C
Ljubljana

Meditativna URBO se danes pridružuje Steam Next Fest z demom

Objavljeno:

Življenje je stresno, URBO pa ne. V tej meditativni ugankarski igri za gradnjo mesta iz neodvisnega studia Door 407 (ekipa, ki stoji za hitom zgodnjega dostopa Diplomacy Is Not An Option), imate en preprost cilj; oblikovati cvetoče mesto eno hišo naenkrat. Brez časovnega pritiska in z nežnim, ambientalnim zvočnim posnetkom skrbno izbirajte svoje poteze, načrtujte vnaprej in opazujte, kako vaše stvaritve rastejo. Preizkusite še danes na Steamu.

Kot nalašč za igro v kratkih seansah, je URBO zasnovan tako, da ga je enostavno vzeti in igrati, vendar zahtevno za obvladovati. Z omejeno količino prostora izmenično postavljajte hiše. Če tri ali več enakih velikosti stojijo sosednje, bodo združene v eno stavbo naslednje velikosti. Previdno načrtujte svoje poteze in vaše mesto se bo raztezalo do neba.

Demo URBO vsebuje jedro igre. Enotno okolje in arhitekturni slog ter osnovna pravila igre. Izzovite se in obvladajte preprosto, a nagrajujočo mehaniko igre in morda se boste celo pohvalili z visokim rezultatom, a tudi če konkurenca ni privlačna, boste kljub temu zgradili nekaj čudovitega.

Demo URBO je zdaj na voljo na Steamu, polna različica pa bo predstavljena pozneje letos. Celotna igra bo v igro prinesla več okolij, več arhitekturnih slogov in bolj zapletena pravila.

sorodno

najnovejše