3.7 C
Ljubljana

Go! Go! PogoGirl – vrnitev v devetdeseta

Objavljeno:

Neodvisni založnik Ratalaika Games skupaj z razvijalcem Ohsat Games z veseljem najavlja prikupno platformsko igro, ki je bila ustvarjena lastnoročno. Go! Go! PogoGirl, načrtovana za izdajo 10. februarja 2023 za PC Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S in Nintendo Switch, po ceni 4,99 $ / 4,99 €.

Ali ni ljubka?

PogoGirl je pogo šampionka, ki živi na otoku Pogo. Je zabavna, vesela in sproščena, toda neke usodne noči njeno najljubšo pogo palico ukradejo iz kovčka. Deklica Pogo v stiski zgrabi rezervno pogo palico in se poda v zasledovanje ter skače za tatom vso noč in dan – po celem otoku, da bi dobila nazaj svoj zaklad in si prizadeva storiti pravo stvar, tako da pomaga drugim. Tako se vznemirljiva pustolovščina začne in odpre se impresiven izziv.

Naravnost k bistvu

Go! Go! PogoGirl se odvija v štirih letnih časih, pri čemer vsaka sezona obsega štiri ravni in raven šefa.

Več kot samo skakanje

Kot je znano pri klasičnih 2D platformskih igrah, je glavni cilj samo doseči konec vsake stopnje. Vendar pa igra uporablja sistem nalog za dodatne izzive. Na vsaki ravni lahko dosežete tri dodatne cilje:

  • Zbiranje vseh 100 draguljev na ravni.
  • Iskanje vseh 3 skritih draguljev na ravni.
  • Premagovanje ravni brez smrti.

Vsak od teh ciljev bo igralce nagradil s pogo medaljo in če zberete vse medalje v igri (vključno z dodatnimi ravnmi, ki jih odklenete, ko igro enkrat premagate), boste odklenili goljufanje z nizko gravitacijo, zaradi česar bo PogoGirl odskočila super visoko. Končno lahko igralci omogočijo tudi časovnik v igri, da jo pospešijo.

Zmagovalec vzame vse

Poleg dokončanja vseh nastavljenih ravni in odklepanja dodatnih je na voljo še veliko drugih stvari, ki jih je mogoče odkleniti. V resnici, tako kot nekatere stare igre, ki vsebujejo skrivnostne najdbe in skrite goljufije, Go! Go! PogoGirl poustvari vznemirjenje ob iskanju skrivnosti, ki jih niste pričakovali!

Nadzor nad glasbo

Gladki in odzivni kontrolniki so na dnevnem redu, nekaj prijetne glasbe in zvočnih učinkov pa predstavlja retro izkušnjo, ki si jo lahko privošči vsak!

Go! Go! PogoGirl je platformska igra, ki jo poganja pogo in vas bo z dragulji, sovražniki, konicami ter skrivnostmi popeljala nazaj v 90. leta.

Go! Go! PogoGirl – napovednik

sorodno

najnovejše