16.3 C
Ljubljana

Znanstveno-fantastični pripovedni triler Interference: Dead Air je na voljo v Steamu

Objavljeno:

Čas je, da začnete svojo izmeno kot najnovejši nočni varnostnik na The Barclay Institute v Interference: Dead Air zdaj na Steamu. Kar se začne kot tiha noč opazovanja varnostnih kamer, dokončanja iskanja besed in uživanja rezancev iz mikrovalovne pečice, se hitro spremeni v kaos v tem znanstvenofantastičnem pripovednem trilerju Fear of Corn in V Publishing.

Interference: Dead Air – napovednik

Sredi ničesar v mirnem mestu na jugozahodu sedi skrivnostni inštitut Barclay. Raziskovalni objekt za … no, nihče ni povsem prepričan. Kar se začne kot običajna noč v slabo plačanem delu nočnega varnostnika, se hitro ponesreči, ko objekt prevzamejo sovražniki. Oboroženi le z dvosmernim radiem za komunikacijo, tablo z zemljevidom objekta in arhaičnim računalnikom, se morajo igralci odločiti, ali želijo pomagati znanstvenikom v notranjosti pobegniti, vključno z njihovim najboljšim prijateljem, ali ignorirati krike na pomoč in dati drug film v videorekorder.

Žongliranje z radijskimi pogovori, sledenje gibanja na plošči za žebljičke in preusmerjanje napajanja, kadar in kjer je to potrebno, bodo ključnega pomena, da bodo vsi varno spravljeni ven. Če se odločite izklopiti radio in se udobno namestiti, boste morda želeli zapreti žaluzije in prezreti eksplozije v daljavi.

Ne glede na to, ali se odločite, da boste rešili vse ali se zapletli, je razvejana pripoved Interference zasnovana tako, da nudi drugačno izkušnjo z vsakim igranjem. Eksperimentirajte, raziskujte in odkrijte več koncev z desetinami različic, medtem ko na vašem FM radiu poslušate zbirko pesmi, ki so jih navdihnila osemdeseta.

Igralci lahko začnejo svojo izmeno kot novi nočni varnostnik v Interference: Dead Air zdaj na Steamu za 14,99 USD z 10-odstotnim popustom ob lansiranju.