3.7 C
Ljubljana

Platformer ‘Henosis’ na Steam prejme popravek ‘Netherworld’, ki dodaja nov svet in edinstvene izzive

Objavljeno:

Razvijalec in založnik neodvisnih iger Odd Critter Games s ponosom najavlja veliko posodobitev in popravek za HENOSIS, vizualno osupljivo 2D ugankarsko platformo z edinstvenimi kontrolami in blobom, ki želi ohraniti življenje z zbiranjem vode. HENOSIS, ki je ekskluzivno na voljo za PC, Mac in Linux prek Steam in Itch.io, vas izziva, da igrate viskozno kroglo vode, ko sledite sledi kapljic in odkrivate svojo usodo v bizarnih deželah.

Henosis: Netherworld napovednik

HENOSIS vas popelje v čuden in visceralen svet, kjer prevzamete nadzor nad majhno, viskozno kepo, ki išče izhod iz vsake stopnje. S štirimi različnimi in čudovitimi svetovi se morate prebiti skozi petindvajset ročno izdelanih stopenj, od katerih vsaka postaja vse težja z ovirami in sovražniki, ki jih morate prelisičiti in premagati. Vaša naloga je zbrati dragocene vodne žetone, da povrnete vitalnost v sušni svet, in tisto, kar se zdi očiten pobeg, je eksponentno težje zaradi intenzivnih spopadov s šefi in nepričakovanih presenečenj! Na voljo so bombe za uničenje šibkih struktur in celo močnih sovražnikov, čas pa je ključnega pomena; pozorno opazujte okolje in uporabite sposobnost “časovno počasnega”, da odkrijete svojo pot okoli zapletenih ovir na vsaki ravni. Potrpežljivost je ključ do vašega uspeha in velik del vašega gibanja bo odvisen od vašega brezhibnega časa.

HENOSIS je bila pravkar posodobljena in izboljšana s popravkom Netherworld, ki je dodal nov svet, prenovljene ravni in veliko nove vsebine, kot so laserske kupole, spolzke površine, vrteče se konice in platforme poleg vrtečih se dvopotnih laserjev in še veliko več!

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Prečkajte svojo pot skozi 25 ročno izdelanih stopenj.
  • Edinstvena mehanika igralca.
  • Borite se s 5 grozečimi šefi v 4 različnih svetovih.
  • Izvirno umetniško delo in animacija.
  • Popolna podpora krmilniku.
  • Podpora za lokalizacijo.

sorodno

najnovejše