25 C
Ljubljana

PERISH danes čisti na osebnih računalnikih

Objavljeno:

PERISH, prvoosebna samostojna in sodelovalna streljačina, ki jo navdihuje klasična mitologija razvijalca ITEM42 in založnika HandyGames, pobegne iz podzemlja in se infiltrira v osebne računalnike prek Steama (Deck Verified), Epic Games Store in GOG. Igralci bodo lahko svoje usode preizkusili na konzolah PlayStation 5|4, Xbox Series X|S in Xbox One pred koncem leta 2023.

Pobijte kultne duhove in živalska bitja ob riffih heavy metal glasbe. Naprej po sveti domeni Elysiuma, prečkaj zastrašujoče poti, posejane z mrtvimi telesi in nesmrtnimi sovražniki, ki so pripravljeni vrniti Amyetri v temo.

Odpravite horde nemrtvih in redkih kolosalnih božanstev v epskih bitkah s šefi. Napadite na trupla, da zberete zlato danake. Srečajte se z visoko svečenico in zamenjajte danake za več kot 10 ročno izdelanih in okrašenih vrst orožja, vključno s kopji, meči, loki in pištolami, od katerih ima vsako svoje edinstvene in nadgradljive ofenzivne sposobnosti. Deponirajte s krvjo prepojeno valuto v Panteon ali tvegajte, da jo izgubite ob smrti. Požanite bojni plen in nadaljujte skozi podirajoče se pečine, propadajoče labirinte in ognjene jame.

Premagajte neskončno množico brezdušnih demonov skozi jezera staljenega zlata in zdrobljene gore skupaj z do tremi prijatelji. Omogočite posebno opremo in pripomočke za sodelovanje, da podprete, branite in oživite soigralce, medtem ko se borite z večno pozabo. Soočite se z nevarnim napadom obupanih duš, ki hrepenijo po prehodu odveze, in uvedite taktike sodelovanja, da bi osvojili kraljestvo Elysium.

PERISH je zdaj na voljo za 19,99 $/19,99 € na osebnih računalnikih prek Steam (Deck Verified), Epic Games Store in GOG. Izvirni zvočni posnetek je na voljo na Steamu za 9,99 $/9,99 € ali kot paket za 24,99 $/24,99 €. Različice za PlayStation 5|4, Xbox Series X|S in Xbox One bodo prispele pozneje letos.

PERISH – napovednik