3.4 C
Ljubljana

Zgrabi svoja peresa! Indie strategija Inkulinati lansira v zgodnji dostop za PC in predogled igre Xbox

Objavljeno:

Razvijalec Yaza Games in založnik Daedalic Entertainment sta pravkar predstavila svojo nesmiselno očarljivo srednjeveško strateško igro Inkulinati za zgodnji dostop za osebne računalnike in predogled iger za Xbox. Igralci, ki želijo obvladati Living Ink, lahko že danes zgrabijo naslov potezne taktike na Xbox One in Series X|S prek Xbox Game Preview in Game Pass ali na PC in Mac prek Steam Early Access, GOG Early Access in Microsoft Store (samo za PC). Inkulinati bo prišel na Nintendo Switch s polno izdajo igre.

Inkulinati je strateška igra, ki temelji na črnilu, iztrgana naravnost s strani srednjeveških rokopisov, kjer je lahko zajčja zadnjica smrtonosnejša od pasjega meča. Prevzemite vlogo mogočnega Inkulinata, ki uporablja moč živega črnila, da poveljuje komičnim, a smrtonosnim bojevnikom: osli, ki igrajo na trobente s svojimi zadnjicami, škofovske mačke, ki premagujejo heretike z molitvami, počasni, a smrtonosni polži, ki jedo žive enote, in mnoga druga bizarna bitja dodajte v svoj bestiar. Vsako elegantno popisano bitje igra strateško bojno vlogo, medtem ko lahko legendarni srednjeveški liki, kot sta Dante in Hildegarda, spremenijo tok bitke.

Inkulinati – napovednik

Predstavitev zgodnjega dostopa Inkulinati vključuje izpopolnjeno izkušnjo igre, dva načina igre in obilico vsebine za raziskovanje. V solo kampanji se bodo igralci borili s slavnimi mojstri Inkulinati na njihovem potovanju po deželi in krotili strašne zveri, ko bodo gradili svojo vrhunsko vojsko. V oživitvi klasičnega načina igre na vročem sedežu lahko igralci izzovejo tudi druge Inkulinate v lokalnih bitkah PvP.

Po 700 letih nastajanja je Inkulinati zdaj na voljo v zgodnjem dostopu za računalnike in predogledu iger Xbox.

sorodno

najnovejše