5.5 C
Ljubljana

Vaše potovanje se začne zdaj! SEASON: A letter to the future je izšla danes

Objavljeno:

Po letih trdega dela in predanosti je Scavengers Studio navdušen, da se SEASON: A letter to the future lansira danes! Ta težko pričakovana meditativna raziskovalna igra je na voljo digitalno na PlayStation 5 in PlayStation 4 za 24,99 £ ter v Steam in Epic Games Store za 20,99 £. Igralci lahko kupijo različico za osebni računalnik z 10-odstotnim popustom na Steam in Epic do 7. februarja.

SEASON: A letter to the future – napovednik

V SEASON: A letter to the future igrate kot mlada ženska iz osamljene vasi, ki prvič raziskuje svet s kolesom in zbira spomine, preden kataklizma vse odnese. SEASON je iskanje odkrivanja novega sveta; neznano, a znano. Dokumentirajte, fotografirajte in beležite življenje, kot ga najdete, dokler še lahko.

Igranje igre SEASON: A letter to the future se osredotoča na raziskovanje, snemanje, spoznavanje drugih in razkrivanje nenavadnega sveta okoli vas. Kadar koli lahko skočite s kolesa in iz torbe opremite snemalno orodje. Vsak zajame drugačen element; zvoki in glasba, umetnost in arhitektura, glasovi starih ljudi, izginjajoči verski običaji, sledovi davno minulih letnih časov. Vaša orodja vam pomagajo natančneje preučiti svet, dokler ne boste sposobni dojeti kulture, zgodovine in ekologije, ki se skrivajo za vsem.

SEASON: A letter to the future je na voljo digitalno na PlayStation 5 in PlayStation 4 za 24,99 £ ter Steam in Epic Games Store za 19,99 £.

sorodno

najnovejše