3.7 C
Ljubljana

Roguelike Last Kids on Earth: Hit the Deck! izhaja iz zgodnjega dostopa Steam 17. februarja

Objavljeno:

SMART Technologies s ponosom razkriva, da njihov čudaški, strateški bojevnik s kartami The Last Kids on Earth: Hit the Deck! iz zgodnjega dostopa Steam izide 17. februarja za 14,99 USD. Postapokaliptični svet je morda opustošil prebivalstvo in družbo, kot jo poznamo, a dobra stran je, da ni domačih nalog, staršev in pravil!

Igra temelji na z emmyjem nagrajeni televizijski seriji The Last Kids on Earth iz Atomic Cartoons in istoimenskem najbolje prodajanem romanu Maxa Brallierja The Last Kids on Earth: Hit the Deck! in omogoča igralcem, da se naselijo v skupini Jacka Sullivana ter njegovih prijateljev June, Quinta in Dirka, ko živijo v prevarani Drevesni trdnjavi neverjetnosti in se branijo pred hordami slinavih zombijev in velikanskih pošasti iz druge dimenzije.

Po nedavni večji posodobitvi ta izdaja 1.0 dodaja dodatne like, ki jih je mogoče igrati, naloge, karte, mizo za ustvarjanje, ustvarjalec kartic po meri, statistiko, nove sovražnike, opremo, potrošni material in še več. Igro je zasnovala ekipa Alumnov raziskav in razvoja Wizards of the Coast, ki so razvili originalni MTG: Duels of the Planeswalkers.

Izberite dva lika, ki ju želite uporabiti v bojnih skupinah z uporabo strategij bojnih kart v tem postapokaliptičnem svetu kukavičjih banan. Vsak lik ima svoje edinstvene prednosti in slabosti. Zapuščeni rejenec in preživeli možakar, ki ubija pošasti, Jack je odličen v timskem delu in se bolj bori, ko je njegovo zdravje na udaru. June je strokovnjakinja za brcanje zombijev, saj je spretna v tem, da vidi namere pošasti in se izogne napadom. Znanstvenik Quint lahko sproti izbira svojo opremo in je izjemen pri uporabi buffov in debuffov, medtem ko je nekdanji nasilnež Dirk supermočan tornado, ki se bori s pošastmi in lahko zaščiti vsakogar v boju.

sorodno

najnovejše