16.3 C
Ljubljana

JETT: The Far Shore + Given Time na voljo danes

Objavljeno:

Superbrothers A/V Inc., Pine Scented Software Ltd., scntfc in JETT Squad so zelo zadovoljni, da danes na Steamu vidijo JETT: The Far Shore + Given Time. Igra in razširitev Given Time sta na voljo v Epic Games Store, PlayStation 4 & 5 in Steam s 40% popustom za omejen čas.

Razširitev Given Time prinaša popolnoma novo kampanjo, osredotočeno na preživetje, ki nadaljuje zgodbo prvotne kampanje, rešuje stisko Mei, hkrati pa razgalja JETT-ove imerzivne simulatorske elemente v izkušnji ekosistema brezplačnega gostovanja, ki ga poganja igralec, z nekaterimi globokimi znanstvenofantastičnimi vzdušji.

O JETT: The Far Shore + Given Time:

JETT: The Far Shore + Given Time vas vabi na medzvezdno potovanje, da v tej kinematografski akcijski pustolovščini izklešete prihodnost za ljudi, ki jih preganja pozaba. Kot skavt in ‘pustolovec’ Mei bodite prvi, ki se bo napotil na mitični oceanski planet. Prevzemite krmilo ‘jetta’ in raziščite neizmerno neznano – spuščajte se nizko čez valove, hrupite po nedotaknjenih obalah in se prebijajte po nezemeljskih gozdovih. Prilagodite se zapletenemu, sistemsko odprtemu svetu in vztrajajte skozi stisko skupaj z intimno zasedbo v tej zgodbi o pogumu, čudenju in obžalovanju.

JETT: The Far Shore + Given Time vključuje dve ločeni kampanji:

THE FAR SHORE Prevzemite krmilo letala in se podajte na medzvezdno potovanje na daljni planet, da bi izklesali prihodnost za ljudi, ki jih preganja pozaba.

GIVEN TIME Naseli Meino psiho in se spusti v raziskovalno pustolovščino z ugankami in skrivnostmi, nato pa pojdi onstran pozabe in si zasluži zaključek.