3.7 C
Ljubljana

Domišljijska ustvarjalna igra Toyforming napovedana za iOS in Android

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Toyforming Studios je danes objavil, da bo njihov povsem nov, družini prijazen peskovnik za umetniške ustvarjalce, Toyforming, na voljo za iOS in Android pozneje v tem letu in je zdaj na voljo za prednaročilo v App Store ali Google Play Store!

Toyforming – napovednik

V Toyformingu oživite svojo umetnost, ko rišete slike in jih pretvorite v tridimenzionalne oblike življenja z močjo umetne inteligence! Narišite karkoli od živali, rastlin, vozil in še več, nato pa opazujte, kako vaše delo oživi in naselite planet, ki ste ga ustvarili sami. Kot dodaten bonus vklopite nastavitve AR kamere in si oglejte, kako bi bil vaš sanjski planet videti v resničnem svetu.

Ustvarite in nadzirajte okolje svojega sveta ter spremenite podnevi v noč, da vidite svoje prebivalce v novi luči. Shranite svoje stvaritve v katalogu za prihodnjo uporabo in izzovite sebe, svoje prijatelje in družino pred AI, da vidite, kaj je mogoče narediti. Igra, ki je prejela nagrado 4Gamer.net ‘Media Highlight Award’ na Bitsummit X-Roads 2022, je prav tako primerna za vse starosti in se je izkazala za učinkovito orodje za starše pri učenju novih besed otrok. Negujte svojo ustvarjalnost, edina omejitev tega, kar lahko narišete, je vaša domišljija!

sorodno

najnovejše