5.5 C
Ljubljana

HELLCARD prispe na Steam 16. februarja

Objavljeno:

Skystone Games in Thing Trunk z navdušenjem sporočata, da HELLCARD, nova igra, ki nadaljuje zgodbo izjemno priljubljene Book of Demons, prihaja na Steam 16. februarja 2023. Igralci so vabljeni, da dodajo HELLCARD na svoj seznam želja pred lansiranjem. V počastitev današnjih pomembnih novic novi napovednik prikazuje elemente igranja, ki združujejo pustolovščine, RPG in strateške žanre, da ustvarijo edinstveno co-op roguelike izkušnjo sestavljanja kompletov.

Za tiste, ki želijo na hitro pokukati, da bi videli, kaj vse je to razburjenje, imajo razvijalci nekaj neverjetnih novic: HELLCARD Prologue je na voljo DANES! Z igranjem skozi Prologue bo vsak okusil, kaj HELLCARD prinaša na mizo, vključno z načini igre za enega in več igralcev.

HELLCARD se odvija v papirnatih ječah, ki so bile prvič predstavljene v Book of Demons, njegova mehanika pa se vrti okoli sestavljanja kart in hitrih tehničnih bitk. Vendar ne mislite, da je to “le še en graditelj kart.” HELLCARD prinaša različne edinstvene funkcije, ki od igralcev zahtevajo, da skrbno razmislijo o svojih potezah. Na primer, postavitev pošasti je dejansko pomembna in je sestavni del pridobivanja prednosti v boju.

Za tiste, ki imajo raje zabavo za več igralcev, HELLCARD ponuja sodelovalne bitke z do tremi junaki, ki se soočajo z Arhdemonovimi hordami. Spremljevalci za več igralcev so lahko prijatelji ali naključni neznanci, izbrani, ko ste na spletu.

Ko tolpa ni na voljo, se lahko igralci lotijo akcije v načinu enega igralca, se spustijo v ječe solo ali zaposlijo spremljevalce, ki jih nadzoruje AI, da olajšajo breme.

HELLCARD – napovednik

sorodno

najnovejše