15.7 C
Ljubljana

Backfirewall_ je izšla za PC, PlayStation in Xbox

Objavljeno:

Založnik All in! Games in razvijalec Naraven Games so objavili, da je njihov prvi komercialni naslov, Backfirewall_, zdaj na voljo za osebne računalnike, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, s platformo Nintendo Switch, ki bo sledila kasneje v tem letu. Backfirewall_ je edinstvena in nenavadna ugankarska igra, ki igralca popelje na tragikomično pustolovščino z drznim samozavedajočim se operacijskim sistemom OS9, ki se sooča z zamenjavo z veliko bolje optimiziranim OS10. Igra prikazuje muke programov, katerih koda se zaradi tehnološkega napredka redno briše in zamenjuje. V tem primeru je cilj OS9 preprost: preprečiti posodabljanje telefona in ostati živ.

Backfirewall_ – napovednik

Igralci bodo prevzeli vlogo pomočnika za posodobitev v notranjem delovanju pametnega telefona in raziskovali čudno in čudovito tehnološko okolje, polno življenja, zgovornih pogovorov in nenavadnih likov. Igralci manevrirajo skozi neverjetno nano-potovanje, kjer lahko manipulirajo s svojo okolico, da rešujejo uganke, lovijo hrošče in uporabljajo kode za goljufanje, da bi prekinili posodobitev.

Backfirewall_ se lansira danes z 10-odstotnim popustom ob lansiranju, ki je na voljo 10 dni v trgovinah Steam in Xbox, njegova cena pa je 14,99 $ / 14,99 € / 11,49 £. Igra je zdaj na voljo tudi na PlayStationu, kmalu pa bo prišla tudi na Epic in Humble Bundle.