5.5 C
Ljubljana

Nasilna streljačina z roguelite elementi bo na voljo za osebne računalnike 20. aprila!

Objavljeno:

Naslednji iz Super Rare Originals je OTXO. Ta hiter in temačen roguelite, ki ga je razvil Lateralis, razvijalec za Dogworld, z natančnim, a divjim streljanjem in časovno upogibnim počasnim posnetkom, bo na Steamu izšel 20. aprila!

Vstopite v nerazložljiv, abstrakten dvorec, da rešite ljubljeno osebo v tej nasilni streljačini z elementi roguelite. Igrajte kot protagonist, ki vstopi v nerazložljivo vilo in išče svojo izgubljeno ljubezen. Ko se boste podali globlje v dvorec, vam bo razkritih več njegovih skrivnosti.

OTXO – napovednik

Kaj je OTXO?

Ogromna možnost ponovnega igranja — OTXO bo igralca popeljal skozi 8 območij z naključno izbranimi sobami izmed več kot 150 ročno izdelanih sob, zgrajenih v igri. Noben potek igre ne bo enak.
Prilagoditev – Poiščite nastavitev, ki vam bo pomagala prekiniti cikel celotnega izbora orožij, ki jih je mogoče odkleniti, in več kot 100 pridobitvenih sposobnosti skrivnostnega natakarja v igri.
Slog igranja — Z mehaniko počasnega posnetka Focus, ki vam je na voljo, bo OTXO poskrbel, da se bo igralec počutil močnega in pod nadzorom. Vendar bodite previdni, saj lahko različne vrste sovražnikov, ki so vam na poti, hitro obrnejo tok bitke, če se temu ne prilagodite.
Zvočni posnetek – Popolnoma se potopite v brutalni umorni balet v slogu noir skozi grobo zvočno podlago, ki pospešuje utrip, ki jo je sestavil sam razvijalec.

sorodno

Cavern of Dreams (PC)

OTXO (PC)

LONE RUIN (PC)

najnovejše