23 C
Ljubljana

RPG Isekai Rondo za Android: Predregistracija je na voljo danes! Vzporedna pustolovščina brez primere!

Objavljeno:

KEMCO ponosno sporoča, da je Isekai Rondo danes na voljo za predregistracijo v trgovini Google Play Store. Takoj se vnaprej registrirajte, da ne boste zamudili te fantastične izdaje!

Pregled

Sho, mladenič, ki preživlja dneve v izkoriščevalskem podjetju na sodobnem Japonskem, se zaradi nesreče reinkarnira v vzporedno vesolje kot Shaw!

Medtem, ko je v njegovem novem življenju dodeljena služba ‘Brezposeln’ in se stiske nadaljujejo z zabavo nesreče, nekega dne dobi vrhunsko službo modreca in nenadoma postane najmočnejši z ultra redkimi pasivnimi veščinami!

V želji po dolgo pričakovanem mirnem življenju se znajde v bitki za premagovanje Overlorda po srečanju s herojko Violo.

Lastnosti

Z izjemnimi pasivnimi veščinami, ki lahko na primer spremenijo prihodnost z vrnitvijo pred koncem igre, se znebite sovražnikov v poteznih bitkah s klicanjem duhov ali upravljanjem rastlin mane ali celo uporabite veščine pošasti!

Dokončajte naloge in dvignite cehovski rang, tako da lahko izzovete tudi globlje ječe ali druge pustolovske zabave! Z drugimi elementi, kot sta bojna arena in ječa, kjer se samodejno ustvarijo skrinje z zakladom, bo vaša pustolovščina proti vojski Overlorda zagotovo neprimerljivo prizadevanje za končno pridobitev umirjenega, skromnega življenja!