14.2 C
Ljubljana

Terminal Velocity: Boosted Edition bo marca na voljo za osebne računalnike

Objavljeno:

Pripravite se na polet, ker danes Ziggurat Interactive – založnik večplatformskih retro in sodobnih iger – z veseljem oznanja datum izdaje 14. marca 2023 za svoj 360-stopinjski bojni simulator letenja Terminal Velocity: Boosted Edition za PC.

Terminal Velocity, ki jo je leta 1995 prvotno razvil Terminal Reality (ustvarjalci franšize BloodRayne, ki ga vodi nekdanji vodilni razvijalec Microsoft Flight Simulator) in objavil 3D Realms (Duke Nukem), je bila kritično hvaljena zaradi svoje razburljive, visoke hitrosti. akcijskega igranja in vrhunske grafike. Posodobljena za sodobne platforme, bo Terminal Velocity: Boosted Edition vključevala bolj tekoče igranje, izboljšano grafiko, hitro število sličic in izboljšan zvok ter dosežke in trofeje – prvič v igri!

Terminal Velocity: Boosted Edition – napovednik

V Terminal Velocity: Boosted Edition se bodo igralci pripeli v popolnoma okrašeno lovsko ladjo in se borili skozi devet s sovražniki prizadetih planetov po vsej galaksiji. Postavljena v daljno prihodnost, je Zemlja pod obleganjem, ko so nasprotne armade iz okoliških sistemov začele napadati. Kot vrhunski leteči as iz eskadrilje Ares bodo igralci prevzeli nadzor nad najhitrejšim – in najnevarnejšim – letalom, kar jih je bilo kdaj izdelano.

Edinstvena za večino simulatorjev letenja, Terminal Velocity: Boosted Edition postavlja boj v ospredje. Z mehaniko letenja z nizko vztrajnostjo, ki omogoča igralcem, da se enostavno nagibajo, vrtijo in krožijo po zahrbtnih zemljevidih, ter preprosto razporeditvijo nadzora, bodo z lokom najprej potisnjeni v dogajanje. Da bi jih podprli v boju, bodo imeli dostop do sedmih uničujočih orožij in več ojačitev za premagovanje smrtonosnih sovražnih borcev v zraku in na tleh. Občutili bodo vrhunsko moč letenja, ko se bodo dvignili v nebo in se povzpeli skozi realistična okolja ter preizkusili svoje zračne sposobnosti, ko bodo potovali skozi desetine predorov in podzemnih votlin. Vse je v akciji, hitrosti in uničevanju!

Terminal Velocity: Boosted Edition bo na voljo za osebne računalnike prek Steama 14. marca 2023, na konzolah pa je predvidena izdaja pozneje.